Re: Re: Re: lezú mi na nervy

Marek | 13.10.2017

Kamil je už z toho tlaku unavený. To však neznamená, že jeho formulácia je zdravá. Namiesto toho aby pomenoval proces, ktorý sem priťahuje štatisticky viac vagabundov ako je zdravé, vyjadril sa rasisticky. Áno, možno je to pud sebazáchovy majúci korene v strachu. Možno je Kamil už starší. Moji rovesníci (40) máme precestovaný svet a jednak sa nebojíme migrantov a jednak máme kade tade po svete kopec známych rôznej farby pleti. Možno by si sa divil, Július, ale ľudia sú skoro všade skoro takí istí. Pre upresnenie - kopec chujov a zopár fajn ľudí, ktorí za to stoja.
A teraz k tomu nálepkovaniu :). Ty si celkom demagogicky v prvej vete napísal adjektívum "zdravý" pred slovom inštinkt a v druhej si ma už obvinil, že nálepkujem zdravý názor. Podľa mňa ten názor vôbec nie je zdravý a absolútne sa s ním nestotožňujem. Keď človek chodí po cudzích krajinách, ako by mu padlo, keby naň ukazovali a kričali "gringo, gringo! vete! vete!" namiesto priateľského rozhovoru. To teraz budeme vyhadzovať všetkých bez rozdielu? Nie. To iste nie. Sú všetci prisťahovalci teroristi? Nie. Tak čo sa do nich staráte? Tlačte na politiku aby ich sem nedovážali, aby ich neprijímali, aby si ich preverovali, aby zavreli hranice. Ale zrušiť kvôli strachu turizmus, študentské výmeny a spraviť gulag pre cigánov preto, že sú čiarni, tak soráč, to je riadny bordel v hlave.

A k tej materskej škôlke, máš deti? Lebo ja hej. A môžem ti zodpovedne povedať, že to čo tu tvrdíš sú úplne bludy. Deti tak nerozmýšľajú.

Přidat nový příspěvek