1) RKC je tak, ako všetky oficiálne cirkvi opakom pôvodného, skutočného kresťanstva a v princípe sú postavené tak, aby sa cez ne nebolo možné dostať k Bohu. Aby stádo nemohlo dostať pomoc od skutočného Boha a bolo naveky, kým Boh stratí znova "nervy" a reštartuje systém, pasené svojimi pasákmi, strihané a rezané. A nie nie sú to cirkevní hierarchovia. To sú väčšinou, až na negatívne výnimky určitých kľúčových postov len užitoční idioti pre-dávajúci "negrov" do rúk tvorcov globálneho koncentráku, ktorého jednou z variánt sú tieto oficiálne cirkvi.
S koncilom Nicejským si nič nevyvrátil. Že tam nastal bol padlými kňazmi vykonaný definitívny rozkol s pôvodnou myšlienkou kresťanstva - Človekom - dietkom Božím an=amestníkom jeho tu na Zemi
2. Myšlienky pôvodného islamu sú identické s pôvodným kres´tanstvom a aj pôvodným judaizmom, z obdobi pred jeho zvrhnutím na ideológiu globálnych finacistických teroristov - výpalníkov
3. áno, ľudia, čo vytvorili KSB/DVTR sa snažili rozlíšiť to dobré spoločné vo všetkých dostupných veľkých relígiách včítane marxizmu a tak rozlíšiť aj to, čo je tam zlé, nefunkčné, bo viac..kto, kedy a prečo to tam asi logicky dal..hlavne to prečo=cieľ identifikovali. %Ludia prosto nie sú prirodzene zlí. AKo keď zvieratko, psíka len trápite, čo z neho bude? Vás skôr či neskôr aj najmilší psík kusne! A pseudokresťanstvo? Moja vina, moja vina, moja preveľká vina, že som sa dlhśie viac biť nenechal. Že boh ma miluje, Keď ma bijú??? WTF????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ke´d toto nie je totálne zvrhlá satanistická sociopatia, tak už fakt neviem, ćo je horšie!!!!!!
Nehovorte Julo, že pri vašej inteligencii neviete rozliśovať
Islam a "islam",
kresťanstvo a "kresťanstvo"(dajme tomu borgiovcov, mediciovcov, kriziackych výprav či už na Blízky Východ, no hlavne desiatky otrokárskych krížových výprav do východnej európy - vyše 50!!!!!)
Komunizmus a marxizmus
Pôvodný budhizmus a šialenosti niektorých "budhistických" guru, včítane niektorých systémový úchyliek tibetského tzv. lámaizmu
Sókrata od sofistov
apod..
Viete to a ste toho schopný.
Použite dar, ktorý Vám Otec ebeský dal!
Rozum!..i vôľu ho aplikovať
Bo kto ho i má, no ho nepoužíva!!
Ešte raz k tým tvojim slobodomurárskym obvineniam:
KSB začínalo práve z toho, že poukazovalo na zvrhlosť a celkové štruktúry slobodomurárov. Vtipno-smrteľne vážne:
Ako Vám treba preorganizovať B´-nai B´-rith, adresované britom a amíkov, aby vedeli, že na Východe sa dobre vie, vo co go a nie vśetci sú zradcovia svojich národov.
Obviňovať niekoho zo slobodomurárstva po takejto publikácii známená, že dotyčný nič, ale vôbec nič z ním kritizovaného nečítal, alebo je úplný debil, psychoš()s prepáčením, ktorého nemôžno brať vážne. Len verejne vysmievať alebo rovno vśetko od neho mazať a hotovo. Aby deti, ovce nemali zlý príklad a aby mu Boh nemusel onen mlynský kameň na hrdlo dávať a do vody zákerníka hádzať. Tak hovoril Ježiš na tebe podobných.
Vážne srandy bokom..Julo
Ja som si tiež prešiel z časti podobnou cestou, ako ty.
Snáď ti bude dané Zhora.
Kiež sa k tebe Boh cez to mínoove pole jeho protivníka, ktorému vernopoddane úprimne slúžiš, dostane.
Kiež ten otras pre teba nebude priveľký sa za teba modlím,
ak chápeš, čo myslím..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: názor
ľudo | 19.09.2017