Re: Re: Re: Re: Re: názor

Július | 19.09.2017

"Vníma seba ako námestníka Boha na zemi."

Zbožstenie človeka.Typicky slobodomurárska filozofia.

Až ti je NZ nuda oproti koránu, tak si už asi blízko stať sa moslimom...

"(je to len samé: prišiel som, robenie zázrakov, kŕmenie zúbožených, ... - no proste báchorka pre ovce)."

Zaujímavé, že 77 panien v islamskom nebi, ktoré posexuješ a zostanú aj tak panny ti ako báchorka moslimského neba asi nepripadá, keďže na korán si nenapísal žiadnu kritiku .. :-)

No, proti gustu žiadny dišputát...

KSB sa ťažko približuje k pravde, keď samotní autori KSB klamú, čo som dokázal aj v súvislosti s Nicejským koncilom a nie je to jediné klamstvo..

Prax nie je kritérium pravdy, ale kritérium možného...

KSB je oprášený marxizmus s ezoterickými prvkami. Aj samotní autori dobre vedia, že pochopenie KSB neumožní davu prevziať riadenie od menšiny - elitárov, pretože bola napisaná tak, aby nevysvetlila, čo vlastne može sposobiť zmenu moci a zmenu koncepcie.
Navrhované riešenia prevzatia riadenia v KSB sú iracionálne v praxi, nie na papieri..
A preto autori KSB sledovali iné realistické ciele, ktoré sa možu uplatniť v praxi, pokiaľ značná časť davu uverí, že KSB je pravdou.

1. Odmietnutie RKC a aj kresťanstva ako sily, ktorá má stáť za biblickým projektom.
2. Vytvorenie podmienok v mysliach ľudí na akceptáciu islamu a preto to vychvaľovanie koránu a Mohameda.
3. akceptovanie téz autorov KSB, čo má urobiť človek, aby sa stal "skutočným človekom" -
teda vytvorenie nového človeka, ktorý majú elitári v každej ideológií, (komančí vytvárali súdruhov).

Je toho viac, ale nechce sa mi všetko podrobne rozvádzať. Až by tieto dielče ciele KSB vyšli, tak sa otvorí cesta pre islamizáciu Európy a odstránenie kresťanstva a cez islam sa vydláždi ďalšia cesta k NWO.

A preto tvrdím, že KSB a slobodomurári majú podobné ciele...
Pričom prospech vačšiny, odstránenie moci elitárov a koncepcia pre vačšinu nie je ani u jednej z nich...

Přidat nový příspěvek