"Vníma seba ako námestníka Boha na zemi."
Zbožstenie človeka.Typicky slobodomurárska filozofia.
Až ti je NZ nuda oproti koránu, tak si už asi blízko stať sa moslimom...
"(je to len samé: prišiel som, robenie zázrakov, kŕmenie zúbožených, ... - no proste báchorka pre ovce)."
Zaujímavé, že 77 panien v islamskom nebi, ktoré posexuješ a zostanú aj tak panny ti ako báchorka moslimského neba asi nepripadá, keďže na korán si nenapísal žiadnu kritiku .. :-)
No, proti gustu žiadny dišputát...
KSB sa ťažko približuje k pravde, keď samotní autori KSB klamú, čo som dokázal aj v súvislosti s Nicejským koncilom a nie je to jediné klamstvo..
Prax nie je kritérium pravdy, ale kritérium možného...
KSB je oprášený marxizmus s ezoterickými prvkami. Aj samotní autori dobre vedia, že pochopenie KSB neumožní davu prevziať riadenie od menšiny - elitárov, pretože bola napisaná tak, aby nevysvetlila, čo vlastne može sposobiť zmenu moci a zmenu koncepcie.
Navrhované riešenia prevzatia riadenia v KSB sú iracionálne v praxi, nie na papieri..
A preto autori KSB sledovali iné realistické ciele, ktoré sa možu uplatniť v praxi, pokiaľ značná časť davu uverí, že KSB je pravdou.
1. Odmietnutie RKC a aj kresťanstva ako sily, ktorá má stáť za biblickým projektom.
2. Vytvorenie podmienok v mysliach ľudí na akceptáciu islamu a preto to vychvaľovanie koránu a Mohameda.
3. akceptovanie téz autorov KSB, čo má urobiť človek, aby sa stal "skutočným človekom" -
teda vytvorenie nového človeka, ktorý majú elitári v každej ideológií, (komančí vytvárali súdruhov).
Je toho viac, ale nechce sa mi všetko podrobne rozvádzať. Až by tieto dielče ciele KSB vyšli, tak sa otvorí cesta pre islamizáciu Európy a odstránenie kresťanstva a cez islam sa vydláždi ďalšia cesta k NWO.
A preto tvrdím, že KSB a slobodomurári majú podobné ciele...
Pričom prospech vačšiny, odstránenie moci elitárov a koncepcia pre vačšinu nie je ani u jednej z nich...
Re: Re: Re: Re: Re: názor
Július | 19.09.2017