Re: Re: Re: Re: Re: názor

Cico Ciciak | 19.09.2017

> Ty radšej sleduj povod autorov KSB a zistíš, že uznávaš slobodomurársku ideológiu, ktorá sa vydáva za dobro pre celé ľudstvo, ale túto konšpiráciu asi neodhalíš ... :-)

Slobodomurárska ideológia?
Jedná sa iba o tvoj subjektívny názor, lebo ja neviem, ako sa pozná taká slobodo-murárska ideológia v KSB a DVTR.
Musíš to ozrejmiť pádnymi argumentami, ktorými ma presvedčíš, ale zatiaľ si to nespravil.

Tiež musíš presvedčivo vysvetliť, ako ty chápeš pojem "ideológia" a prečo naopak pseudo-kresťanstvo podľa teba nie je ideológia, inak sú to len také tvoje typické útoky s pomocou využitia "satanskej" logiky.

A prirodzene, že sa snažím byť s tými, o ktorých si myslím, že sú bližšie k objektívnej pravde než je napr. pseudo-kresťanstvo/pseudo-kresťania, RKC alebo Biblia, ktoré sú podľa mňa na hony vzdialené od istiny.
O rok budem možno s inými.
Tak koná slobodne, rozumne a metodologicky (t.j. ne-dogmaticky) uvažujúci človek, nie podvedomý otrok najväčšieho bludu na Zemi.

> Kresťanstvo má práve v centre svojej viery osobu Ježiša Krista, ktorú uznáva za Boha....A tým sa navždy odlišuje od židovskej viery, judaizmu aj talmudu.

No a?
Jedná sa o najväčší podvod a výmysel sveta, ktorý nemá takmer nič spoločné s Ježišovou pôvodnou, neskôr totálne prekrútenou filozofiou života podľa "diktátu" svojho vlastného svedomia.

Přidat nový příspěvek