Ale jestli mu pak vyjde 2+2=5. čo sa rovná napríklad = Porošenko. Tomu nepomôže ani svetená voda. Aby ešte znalosti. Potom je to o čom.
Tiež mi nejde do hlavy teória riadenia a pár ďalších vecí, ako budovanie ľudského typu psychiky. a v DVTR zase je, že riadenie musí byť predvídateľné. Procesy riaditeľné. Ale Putina nevie odhadnúť nikto. Neviem kto hodnotí, ktorý človek má, alebo nemá ľudskú psychiku. Ale Putin ju podľa mňa má a jeho jaksi nikto nevie predvídať a pochopiť. Teda len málo kto vie.
Lenže ak je cieľom Ksb budovanie ľudskej psychiky potom sa spoloňosť bude riadiť tak nejak sama. každý človek sa bude riadiť sám v súlade s božím zámerom. Inak povedané spoločnosť bude riadiť Boh. Potom ale aký je zmysel teórie riadenia, ak už nebude čo riadiť. To nejak odporuje cielu budovania ľudskej psychiky.
A potom slovné spojenie, Diktatúra svedomia. Kto jako bude tým svedomím a určovať aký názor je správny a spoločensky prijatelný a ktorý nie. alebo čo je dobré a čo zlé. Kto to bude diktovať.? Neviem. to slovo na mňa pôsobý podozrivo. Skoro jako Humanitárne bombardovanie. Ale na vyššej priorite.
Jaksi v tom mám zmetok. Som však len na ceste. ešte som prečítal len pár desiatok kníh a neviem kolko iného textu. a teraz ešte KSB a DVTR. No vidím, že Pjakin to umý tak idem radšej čítať aby som našiel toho diktátora a nemusel sa na nič pýtať.
Re: Re: Vysoce technologické zbraně
Držgroš | 17.09.2017