Je to pravda!

Domi | 17.09.2017

Článok je naozaj pravdivý! Moje zdravotné problémy, ktoré bežné postupy slovenských lekárov nedokázali ani len definovať ma zaviedli až do Saarbruckenu, k nemeckému mikrobiológovi, ktorý je špička vo svojom odbore. Ľudskú krv a patogény študoval na univerzitách po celej EU i v USA. On tiež tvrdí, že droždie, ktoré sa dnes používa je veľmi škodlivé, pretože kvasinky sú obojpohlavné a v našom organizme sa správajú ako patogén. Taktiež prešľachtenú modernú pšenicu tiež neodporúča. Je možné ju nahradiť śpaldou, ražou, kamutom a pod. Po mesiaci dodržiavania predpísanej prísnej diéty a užívania prírodných doplnkov sa cítim oveľa lepšie. Prvýkrát za 2 roky, počas ktorých som bola vyslovene ako chodiaci zombie. A to som mladá, ani nie 30ročná žena bez nadváhy, ktorá pravidelne cvičí. Na základe rozboru krvi vyliečil tiež moju sestru. Nezastávam žiadne názory, len píšem, čo som naozaj zažila a zažívam na vlastnej koži. Pre mňa osobne je toto platný fakt, pretože som sa ho dozvedela od človeka, ktorý mi naozaj ako jediný dokázal pomôcť, jeho práca ho baví, vyzná sa a je aj jeho životným poslaním. Človek sa najlepšie učí na vlastnej koži. A tiež súhlasím s názorom, že psychický stav je veľmi dôležitý. Ale tiež geneticka preddispozícia a prvých 8 rokov nášho života, kedy sa buduje základ imunity na celý život. Je mi ľúto tých detičiek, ktorým nevedomí rodičia dovolia piťcolu či iné umelé sladké otraviny každodenne, jedia len polotovary a presladené čokolády. To sú istí budúci pacienti, od skorého veku závislí od chemického a farmaceutického priemyslu...

Přidat nový příspěvek