Kto je GP

Vilio | 12.09.2017

Ja si myslim, ze GP je naozaj skupina ludi, ktora tvori riadenie. Vsak Pjakin to casto spomina.
Z pohladu KSB je dolezite poznat GP, pretoze to je tzv chyba riadenia, ktora vznika zapajanim externeho riadenia do systemu. Preto je dolezite uvazovat o tejto chybe a urcovat, ci je alebo nie je zanedbatelna pre riadenie.
Vzhladom na to, ze GP vytvoril konglomerat, ktory znefunkcnil systemy vclenene do jeho konglomeratu, je chyba nepoznat co patri tomuto systemu, ktore su elementy, ktore udrzuju jeho system stabilny a pokial chceme budovat lepsiu spolocnost, musime tieto zdroje externeho systemu (externemu voci tomu systemu, ktory chceme) poznat. Pretoze musia byt zakomponovane do riadenia nasho systemu ako chyba. Toto je vsak na dost dlhu debatu, ako to zrealizovat, pretoze tu treba schopnosti viacerych, aby sa vypracoval koncept a zacal sa realizovat. Nehovoriac o tom, ze ak si precitate princip konglomeratu, tak Cesko a Slovensko su znefukncnene systemy zaclenene do vacsieho systemu. Jedina obnova je naozaj len cez zmenu biorobotov (ako som bol aj ja) na ludi.
Pjakin spomenul viackrat, ze GP sa riadi hermetizmom. Ak si precitate knihu, na ktoru sa odvolava KSB / DVTR od Grahama Hancocka - Velka hra dejin, krasne sa to vsetko pospaja v mozaiku a zacnete vidiet na pozadi riadenie GP realizovane pomocou istych skupin / ludi. Dolezite vsak je, ze hermetizmus pomohol znovuobjavit Cosimo Medici. Leonardo da Pistoa (mnich z Florencie) priniesol dokument Cosimovi o hermetizme (nie je jasne odkial ho vsak mal on). Dovtedy len vedeli, ze existuje ucenie o hermetizme. Po znovuobjaveni hermetizmu nastali zmeny v spolocnosti, zacal sa opat zaujem o Egypt, zacal vznikat zaklad pre slobodomurarov, NWO atd... Takze stopy vedu k tomu momentu a tam sa da niekde hladat, kto naozaj GP je.

Přidat nový příspěvek