No vidíte..
Tak prečo sa pýtate?
Sám ste si odpovedal.
Prečo prznia staré dobré pivo chmeľom??
Postupne začnú robiť prirodzene sladšie
pôvodné druhy piva.
Začnú kutyilovia a malé pivovary.
Veľké sa nutne pridajú.
Navyše bude stále viacej zvyškového
nefermetovaného (na alkohol transformovaného) cukru z klíčenia
a pri pražených i z praženia. Dnes v pive predsa nepotrebujete alkohol a pasterizovať, konzervovať môžte aj inak.
Ak vôbec chcete, musíte..
Top sú už dnes tzv. "živé" nápoje.
Čím sa kruh evolučnej špirály tohto nápoja zpred 5-7 tisíc rokov, keď pivo vzniklo, uzavrie a vznikne postupne celá paleta podobných nápojov.
Kto to podnikateľsky pochopí,
ten nutne i hodne peňazí zarobí..
bo evolúcii druhu nášho pomáha.
Presnejśie zlepśovaniu materiálneho
zabezpečenia jej nosiča (nášho tela).
Pri takom nastavení podnikania
väčšinou ani reklamu netreba,
bo produkt sa sám pre-dáva,
keďže ide o niečo, čo ľudia veľmi chcú,
objektívne, nie umelo-market(k?)ingovo potrebujú,
len o tom ešte nevedia..
To je ďalší z objektívnych nevyhnutných trendov.
Ak surfujete na vlne zákona času,
objavujú sa pred vami také príležitosti
ako svetlušky v lese na Jána,
keď sa ukľudníte a na dušu lesa,
gradient priRody privyknete.
DVTR je dimenzovaná tak,
aby Vám v tom pomáhala.
SRK - sedliacky rozum v kocke,
či PS - Príručka Surfera :)
Re: Re: Re: Nealko pivo
ľudo | 25.08.2017