Hledal jsem odpovědi na to, kdo je GP. Ono totiž nebýt toho tajemného GP, tak snad ani nejste. Zajímal jsem se o to jaký vztah má Globální PREDIKTOR k Vnitřnímu PREDIKTORU a to za situace, kdy si toto nové názvosloví vytvořil Vnitřní Prediktor sám. Vnímal jsem z vaší strany popis činnosti GP jako zlo a nedalo mi, abych se nezeptal třeba na příměr, kolik Rusů dalo svému synovi po 2. světové jméno Adolf? GP dělá tandem a co učí tlusté knihy? Činnost v tandemu a tak bychom mohli pokračovat dál. Zdaleka jsem nebyl sám, koho podobné otázky zajímaly, zeptej se třeba Koloděje. Chtěl jsem i po tobě vysvětlení, protože v tlustých knihách nic takové není. Ptal jsem se na to, kdo sepsal koncepci, protože v tlustých knihách je řeč o anonymních autorech. Chtěl jsem prostě jen dovysvětlení některých věcí, které tlusté knihy prostě neobsahují, asi tak jako se žák ptá na vysvětlení svého učitele. Pokud jsem tvoji roli špatně pochopil (toho, kdo by měl dovysvětlit), tak se ti omlouvám. Ty bys mohl naopak pochopit, moje rozladění z toho, že mi nejenže nevysvětluješ, ale namísto toho se mi jako správný obrazně "učitel" vysmíváš, urážíš, mažeš moje myšlenky, posíláš na mě kletby a kdovíco ještě. PS: Nepleť si školitele s guru
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpověď pro Otazníka
Tony Clifton | 05.04.2017