Inak, kedy kandiduješ, alebo zakladáš stranu ty slovenský Putin?
Veď ty len stále obecne trepeš (povedal by som, že väčšina tvojich názorov aj ohľadne Fica, až na tú naivitu sa zhoduje s mojimi názormi, ale aj napriek tomu sa budeš stále do mňa aj ostatných osobne navážať), ale nenavrhuješ nič konkrétne!
Čo ty vlastne tvrdíš, že Kotleba - ĽSNS je cesta a ako chceš o tom presvedčiť väčšinu Slovákov?
Ak nie, tak kto alebo čo je riešením?
Navrhni presný plán, miesto trepania obecných rečí, keď si údajne taký odborník, ktorý nás všetkých prevyšuje min. o triedu.
Len sa tu stále snažíš zhadzovať ľudí v každom tvojom komentári.
Možno máš prečítaných viacej informačných zdrojov než ja, čo sa týka niektorých tém (1. SR, Tiso...), možno si nejaký akademik (všetci byť nemôžu a ani to nie je potrebné), ale tvrdiť tu, že nedisponujem ani minimálnym informačným podkladom, tak to je poriadna drzosť.
V čom konkrétne trepem, prečo, potvrď svoje tvrdenia pádnymi argumentami, davaj chlapák.
Myslím si, že keby väčšina ľudí bola aspoň na takejto úrovni chápania a morálky ako som ja, tak by tu bolo omnoho lepšie, než je dnes.
Ale ty, miesto toho, aby si národ spájal, povzbudzoval a ukázal konkrétnu reálnu a funkčnú cestu, alebo jak sa dá ten tvoj údajne nesmierny intelekt a znalosti využiť v praxi, tak touto svojou činnosťou sa len neustále snažíš rozbíjať a podkopávať akúkoľvek snahu ľudí.
Neviem, či si to vôbec uvedomuješ, alebo to robíš zámerne.
Re: Re: Cico -oddany Ficovolic
Cico Ciciak | 06.02.2017