Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Linux | 05.02.2017

No moje chápanie KOB mi spoľahlivo postačí na to , aby som neadoroval defraudanta a zlodeja, 1. pobočníka mafiánskej zberby na SK. Zlodej zostane vždy iba zlodejom a keď niekto makroekonomicky rozkráda Slovensko, tak to má ďalekosiahle následky, vrátane pokračujúcej skrytej genocídy Slovenska. Za toto mu nebudem tlieskať, tak ako som netlieskal Miklošovi, Dzurindovi, Muftymu a ďalším.
Tak prezraď, keď to máš tak dobre preštudované, ako sa daný stav pôsobením Ficka mení k lepšiemu? Že už nie sme len členmi NATO a ale aj provokatérmi? Že sa už nepodriaďujeme iba USA ale aj aj sročke?
Moje riešenie? Sám nevyriešim nič, otváram oči v mojom okolí, osobne bojujem so systémom, kde to ide, ale je nás stále zúfalo málo. Voľbami ale iba legalizujeme tento bordel, to za prvé. Pri 5% účasti mi môže byť akákoľvek vláda u riti. Cieľom nášho snaženia musí byť ako za komančov vnútorný rozklad tohto cirkusu, jeho vyhnitie. A nadhľad o veciach, ktoré nám GP skrze nevolených i volených pindosov chcel naordinovať. Každý systém nakoniec zlyhá na nedostatku kontrolórov, policajtov a udavačov, lebo niekto tu chamraď musí aj živiť.

Přidat nový příspěvek