Pane Hox!
Proč tak zhurta?
Nenapsal jsem naprosto nic ve smyslu, Vašich, výčítek. Naopak, nedovolil bych si to díky tomu, že si velmi vážím, Vaší, práce a to nejenom z důvodu, že témata jimiž se zde zabýváte mi velmi pomohla napsat několik knih, ale hlavně proto, že tu vnímám to, co v onom komentáři který, Vás, tak rozčílil - zmiňuji. Tedy odvahu.
Já naprosto nechci nikoho měnit. Neboť osobní změnu vnímání, chápaní a rozhodování ČLOVĚKA, tedy mimo, narkomanů zvířat a biorobotů ani nelze proti jejich vůli měnit.
Ano, samozřejmě, že jako všichni něco chci a určitě se mám o co podělit. A to, že jsem ve svém už velmi dlouhém životě mnoho věcí nepochopil, to stejně jako jiní LIDÉ ... moc dobře vím. Vlajka je sice dobrý nápad, ale chce ideu, vůli a čas. Vy myslíte, že je čas?
Čas je zvláštní a pro mne velmi studená veličina. Ovšem vůle a idea to je jiná káva. A víte proč? Protože vychladlá káva se dá ohřát.
Všechno, co jsem v onom komentáři napsal jsem mínil velmi vážně. A naprosto ne v duchu, jež mi vyčítáte. A to, že je už nutno jít po hraně a vyžadovat změnu jistě chápete. A tohle pochopení je vidět i díky širokému pásmu znalostí, jimiž zde vládnou komentující.
Nic ve zlém. Matěj
Re: Re: Re: Re: Re: nejenom financ-otroci
Matěj | 24.01.2017