Re: Re: Re: Re: Zelení

Cico Ciciak | 06.12.2016

Prosím ťa, prestaň už tárať tie zdĺhavé básničky (aj tak ich nečítam, ak sú dlhšie viac než displej monitora), neviem či nechápeš, na čo som narážal alebo čo. Vôbec som sa tu nechcel baviť o "zelených" ako o nástrojoch globálnej moci. Mal som na mysli úplne iný aspekt tejto otázky.
Narážal som práve na tých extrémistov len na opačnej strane, čo vedia iba nekonštruktívne kritizovať "zelených", eko-teroristov, ich snahy, proste samá kritika, ale sami nikdy nič nenavrhnú.
Máš snáď dojem, že títo kritici a popierači ekologických problémov aj niečo pozitívneho pre ekológiu planéty robia?
Ja nie. Im ide iba o to, aby ich nikto neobmedzoval v demokratickom žraní.
Sú už tak zaslepení, že nedokážu vidieť ani tie niektoré pozitívne veci, ktoré sa vďaka týmto eko hnutiam a aktivistickým spolkom spravia.
Ako som už napísal, ich prínos je minimálne v tom, že sa snažia pretlačiť ekologickú otázku do vydlabaných hláv konzumných zombíkov na západe. Spôsoby práce a presadzovania ich agendy tu teraz nechcem rozoberať.

To je všetko, čo som chcel napísať a ďalej už ani nebudem, lebo si myslím, že sme sa už dostali za líniu, keď už ďalšia diskusia nemá zmysel. Jednalo by sa iba o opakovanie už napísaného.

Přidat nový příspěvek