1. Je fakt že si musíme ujasnit výklad pojmů, to je základ k tomu, abychom si rozuměli, chápali, co má ten druhý na mysli. Kabala je v původním smyslu slova židovská nauka. Přeneseně se tak označuje chazarská mafie, snažící se ovládat svět, kde částí jejích viditelných a slyšitelných exponentů jsou neokonzervativci. V tomto smyslu ten pojem užívá např. Ben Fulford. Sionisté jsou širší skupina věřící v nadřazenost a předurčenost židovského národa a kultury a pohlížející na ostatní jako na podlidi. Částečně se to prolíná, ale nejedná se o totéž. Takhle to chápu já.
2. Důležitost středoevropského prostoru je široce diskutovaná záležitost a jako takovou ji nikdo nepopírá, jenom se dost zásadně liší náhled na to, v čem všem tato důležitost spočívá. Ti kdo vědí většinou mlčí, nebo jenom naznačují. Uvidíme, hlavně se nesmíme nechat strhnout do stavu Polska nebo Ukrajiny.
3. Začistit je v ruštině odstranit beze zbytku. V přeneseném významu se jedná o odstranění člověka. Nemusí být vždycky fyzicky zlikvidován, někdy je jen odsunut do ústraní a zbaven jakéhokoliv vlivu na události.
4. Úloha Babiše není úplně jasná ani mě. Tipl bych si na double agenta. Jeho kariéra je velmi zajímavá a mnohé napovídá. Podle mě je už ale Babiš na sestupu v oblasti popularity u lidí. Příští volby to ukážou.
Re: velmi zajimave
M.C. | 29.10.2016