Re: Re: Re: Re: geopolitika

Perun | 24.08.2016

K tomu židovstvu: o Medvedevovi neviem, o jeho žene sa to povráva, ale neviem či je to pravda. Ale to sa povráva aj o Putinovi ("Putler"), dokonca aj o Pjakinovi. Ja takéí info ale nemám, ale treba aj túto klebietku mať na pamäti.

Môj názor: oboch vytiahol do politiky v rámci Leningradu Sobčak. (v podstate "liberál", ak nechcem napísať liberast). To je známy fakt. Je otázne, do akej miery bol Sobčak len použitý kgb klikou okolo Putina, Patruševa atd. To samozrejme nevie nikto (na Slovensku predpokladám), ani ja. Faktom je, že Putin si tento tým okolo Sobčaka a leningradského kgb priviedol so sebou do Moskvy, a dodnes spolu vládnu (vrátane svojich kamarátov, viz kooperativ Ozero a pod.)

Medvedev podla mna nie je žiadny Putinov protihráč. Je to len "dobrý vyšetrovatel", no a tých "zlých" je tam viac, vrátane samotného Putina. (aj "dobrých" - z hladiska Západu a liberálov - Kudrin, Gref, Čubajs atd.)

Je to zlé, je to dobré? Všetko vynikne v porovnaní. Oproti časom Gorbačova a Jelcina určite dobré.

Přidat nový příspěvek