Kotleba nehovorí o žiadnej alternatíve ako typický populista, pretože nepovie (že súčasné podmienky na SR, stav ľudí a sveta to neumožňujú), akým spôsobom sa dá vystúpiť (ako sa to dá zrealizovať), čo by bolo treba najprv pre to urobiť a čo by to pre nás znamenalo! Ale súhlasím s tým, nech o tom hovorí, ale musí pomenovať konkrétny plán, lebo veľa ľudí len rečami nepresvedčí!
Rovnako aj ja môžem povedať, že nevieme, kto v skutočnosti stojí za Kotlebom, jeho stranou a jeho "desiatimi statočnými"! Aj na tých kadejakých "poradcov", ktorých má okolo seba, by sa dalo pozrieť bližšie! Ale o to vôbec nejde! Dôležité je to, čo napr. taký Vaský robí a tým, že hovorí o našej výrobe a produkcii, našom poľnohospodárstve, priemysle, potravinárstve... a nielen cigánskych parazitoch, pracuje aj na nás! A toto si treba všímať a nie či je iluminát alebo kto, alebo či podvedome (ako užitočný idiot - to je aj celý slovenský národ!) na nich pracuje! Lebo to nezistíš! A Vaský si presne všíma takýchto ľudí, ktorí aspoň niečo rozumné a k veci hovoria a takých názory sa snaží spropagovať (napr.: Harabína)! A ja chodím na jeho stránky a youtube kanál medzi jeho jugendov a šírim tam aj informácie o KSB/DVTR a tiež ponúkam moju úroveň chápania sveta a procesov v ňom!
Re: Re: Re: Montovne
Cico Ciciak | 05.06.2016