Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pochvaly

nula | 03.05.2016

Jo, to uznávám, že verze "představení" postrádá logický smysl.
Ani jsem ale netvrdil, že s tím souhlasím, snažil jsem se citovat paní Aksal, ale uznávám, že jsem ji (částečně) dezinterpretoval.

Uvízl mi v paměti příspěvek v diskusi u tohoto článku:
http://aeronet.cz/news/persona-non-grata/

"Pokud jste viděla americký film Hon na ponorku ( kapitán ponorky Sean Connery), tak zástupce kapitána se jmenuje Putin a jeho zástupce Borodin. Podotýkám, že film byl natočen asi 4 roky předtím, než se vynořil skutečný Putin a jeho skutečný zástupce Borodin na scéně. Jímá mě hrůza, že i toto byla práce GP. Nejvíc mě na tom mrzí, konec postavy Putina. Doufám, že to není předzvěst toho, jak skončí skutečný Putin…"

Jenže neuvízl mi v paměti celý a tím jsem to pokroutil. I když ten příspěvek se dá vykládat různě.

Na druhou stranu to tvoje / vaše (myslím množné číslo, my spolu si tykáme, protože ty jsi moje teta :D ) vysvětlení, že to mělo vytvořit matrici pro likvidaci Putina, taky nedává úplně smysl (nebo aspoň mně ne, vám ostatním to smysl dávat může, proto bych to chtěl vysvětlit).

Ten film měl premiéru 2.3.1990, natáčel se tedy minimálně ještě v roce 1989 (možná i v tom 88, jak správně píšeš v tom svém článku), knížka od Clancyho byla vydaná už v roce 1984 (nečetl jsem, nevím, jestli tam byla postava Putina zmíněná, nebo je zakomponovaná čistě jen ve filmu, ale i kdyby jen ve filmu, tak to značí ten rok 89, kdy tedy začal řízený rozklad východního bloku), v té době ještě existoval Sovětský svaz a Putin byl dislokovaný jako "řadový" agent KGB na území tehdejší NDR. Proč by měl někdo v tu dobu mířit zrovna proti jemu, když si tam v tu dobu už dosazovali do vedení svoje lidi, viz ožrala (nechci se dotknout Rusů obecně, kteří mají, jak je známo, v oblibě vodku, ale prostě alkoholismus není nic kladného) Boris?

Jasně, můžete říct, že takový struktury, jako jsou ty, co označujete GP, plánují ne na roky, ale desetiletí dopředu. Ale proč dopředu plánovat likvidaci někoho, kdo v době, kdy by museli začít s vytvářením té matrice, neměl ještě žádnou reálnou moc? Protože věděli, že ji jednou získá? A proč tedy radši neplánovat to, aby ji nikdy nezískal?

Nevím, to je tak překombinovaný tohle tvrzení, že ani moje konspirační mysl to není schopná vstřebat, ale jak jsem pochopil, jsem se svým konspiračním smyslem sto let za opicema, protože mám totálně zavápněnou šišinku, nevěřím na chemtrails a haarp a žeru maso.

P.S.: Neudělal bys, prosím, anketu na tomto webu, kde by lidi anonymně vyjádřili, jestli jsou masožrouti, vegetariáni, nebo vegani? A ideálně ještě, jak dlouho tím už jsou? Fakt by mě to zajímalo u lidí, kteří sem chodí.

Přidat nový příspěvek