Re: Pre "Petržlen"

petržlen | 26.03.2016

1) Zaujala ma Vaša ponuka: „… To však pouze tehdy, když bude o to v tomto kyberprostoru zájem,“ ktorá podľa všetkého nebola adresovaná konkrétnej osobe. Záujem vyjadril niekto s prezývkou „Pavel“, hoci nie priamo v zmysle ponuky. Prepáčte, že som bol natoľko pohodlný, že som záujem nevyjadril explicitne. Beriem to tak, že príspevky do verejnej diskusie sú určené všetkým, ako sám uvádzate: „… nejen pro něj……“
2 + 3) Ak sa nemýlim, odpoveď pre mňa tam už bola, ale zaujala ma menej ako témy nadhodené vyššie.

1) Čakal som niečo o: „… jak se z té pasti dá dostat ven …“ alebo „… prodlevy u oběhu Země …“ a v konečnom dôsledku aj „… odpoveď na Karmu …“, ale toto posledné ma zaujalo menej.

2) Očakávania sú očividne rodičmi sklamaní.

3 + 4) Využívam možnosti technológie. Textom sa pri vecnej diskusii neprenášajú emócie, preto využívam primitívnu grafiku na ich doplnenie.
„;-)“ vyjadruje rôzne stupne šibalstva a naznačuje čitateľom, že príslušnú výpoveď nemajú brať celkom vážne.

1) Klobúk dole, ak na základe niekoľkých riadkov dokážete určiť stav „momentálného vedomia i duševného rozpoloženia“ iného človeka.

Přidat nový příspěvek