Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

asm | 15.02.2016

Priznám sa, že som Mein Kampf ešte nečítal. Je to dosť ťažké zohnať, ani na internete som to nemohol nájsť a pravdupovediac ani nemám nejakú extra chuť. Stačil mi Starý zákon, to je iný hardcore. V rámci všeobecného rozhľadu by to nebolo na škodu, ale mám toho neprečítaného ešte fúru.

O protokoloch nemám celkom jasnú mienku. Zaujímavý postreh o nich povedal Umberto Ecco v Pržskom cintoríne: "Ale keby dajme tomu nejaký tvoj nepriateľ zatúžil po tvojom dedičstve a ty by si vedel, že sa rozhodne nenarodil ani z tvojho otca, ani z tvojej matky, ale z jednej kurtizány, a že zašantročil svoj krstný list, aby sa mohol uchádzať o tvoje bohatstvo, a požiadal by si ma, aby som spísal ten stratený doklad a zmaril tak plány toho darebáka, pomohol by som takpovediac pravde, dokázal by som to, o čom vieme, že je správne a učinil by som to bez výčitiek."

Pravdepodobne sú umelo vytvorené, ako to hovorí mejnstrím, ale do veľkej miery sú pravdivé. Samozrejme môže to byť tak, aby odviedli pozornosť od Biblie. Nasvedčovalo by tomu to, ako sa tam spomínajú jezuiti, ktorí jediní by s nimi mohli merať, ale už aj tí sú spracovaní. Človek z toho nadobudne dojem, že jezuiti sú tí správni chlapci.

Přidat nový příspěvek