Vážne Fico ničím pozitívnym na Slovensku neprispel?! Ale aspoň netáraj! Už len to, čo robí posledné mesiace, tak je podľa mňa celkom dosť! A v minulosti prispel aj tým, že zatiaľ tu neprebehol žiadny mejdán, aj keď nejaké snahy boli! A našli by sa aj ďalšie veci (tuším najvyšší rast ekonomiky v EU, chystané zníženie dane na nejaké potraviny, sociálne balíčky, ani ceny vo všeobecnosti nejdú moc hore, lgbti + gender zatiaľ držia na uzde), netvrdím, že nejaké suprové a len zásluhou Smeru, ale vzhľadom na podmienky a v porovnaní s predošlými kolaborantskými "pravicovými" politickými stranami je to od HZDS najlepšie politické zoskupenie, čo vládlo Slovensku, ktoré si tunajšie ovce vzhľadom na kolektívne podvedomie národa, zaslúžia! Na viac proste priemerným chápaním, ani morálkou nemajú! A keď už nadávaš len na Fica, tak čo si zanadávať aj na hlúpych Slovákov?! Oni snáď nenesú za osud ich krajiny žiadny podiel viny?! Tomu sa hovorí "objektivita" jak riť, hahahahaha...!
Čítal si Kotlebov stranícky program?! Nič moc, populistické veľkohubé reči (boj proti korupcii), ktoré nedokážu vôbec zaviesť do reality! Je to strana jedného silného vodcu, presne podľa fašistickej matrice (ostatných nepropagujú)! Rieši len následky a nie príčiny! Napríklad: Zoberieme "parazitom", ktorí nechcú pracovať, dávky! A teraz myslí akých?! Tých, čo nemôžu zohnať prácu na Slovensku, alebo takých, čo skutočne nechcú pracovať?! Koľko máš rokov?! Hľadal si už vôbec nejakú prácu?! A teraz nemyslím skrz tatka/mamku! Alebo, že nezamestnaní budú stavať byty a opravovať mosty - no už vidím, jak nejaký cigáň, čo nič nevie, to bude robiť! :DD Založíte domobranu?! A kto pôjde brániť tento kvázi "štát"?! Zavediete "kresťanské" princípy?! A to jest?! :DD Ďalej sa mi to už rozoberať nechce, aj keď súhlasím, že niektoré návrhy vypadajú pekne!
Kotleba reprezentuje tak leda "hodnoty" 2000 ročného biblického otroctva, hahahahahaha...! :DD Inak, do Berlusconi by som až tak moc nekopal, kedže nie je moc pro-americký a to im zrejme hodne vadí a tak ho všemožne očierňujú! Nesmieš zožrať všetko, čo ti predhodí nejaká mrdkýza alebo Kotleba!
Re: Re: Re: Re: Re: Pjakin
Cico Ciciak | 14.02.2016