Tento web patrí medzi tie, na ktorých sa o chemtrails manipulácii počasia nehovorí. Nehovorí o tom ani Stanek.
Prirodzená oblačnosť je vzácnosťou, na oblohe vidieť 365 dní v roku chemtrails hmloviny.
Tie sú rozoznateľné na prvý pohľad, vždy sú nad prirodzenou oblačnosťou a majú inú štruktúru a hlavne nikdy z nich neprší.
Menej vidno lietadlá, ktoré zanechávajú pásy hmloviny od obzoru po obzor.
Denne vidno pásovité hmloviny orientované sever-juh, bez ohľadu na smer rozprašovania, tie sa rýchlo pohybujú a priplávajú po oblohe.
Nikdy v živote som takéto hmloviny neregistroval, na SK je to problém asi posledných 7 rokov. Pozerajte staré filmy a fotografie a porovnávajte s dneškom.
Slnečné dni poklesli na niekoľko málo dní v roku.
Hmloviny majú okrem iného aj SKLENÍKOVÝ EFEKT, zadržiavajú teplo!
Preto je politická klima agenda otepľovania kamufláž na otepľovanie spôsobené pokusmi chemtrails, falošná vlajka.
Na tému manipulácie počasia platí všeobecné embargo, všetci zainteresovaný utajujú realitu pre pracujúcim a ostatným ľudským dobytkom. A dobytok mlčí a vôbec sa nedivím, že vznikajú stále nový démoni typu German Gref, my im dovoľujeme robiť všetko, čo si len zmyslia, my ich plodíme, všetkých tých nadľudí. Preto je dôležité hovoriť o chemtrails, pomenovať veci pravým menom, aby sa spoločnosť čistila od Grefov a Hitlerov, Rothschildov a spol.
Ak je chemtrails manipulácia užitočná pre Zem, pre ľudstvo, tak prečo ju politici taja a nepoužijú ju pre svoj populizmus?
Ak počas roka nie sú prirodzené oblaky, tak je vlaha viazaná iným spôsobom; lenže z chemtrails hmlovín neprší, alebo neprší pre tých, ktorí sa za dážď modlia a topia sa tí, čo vodu nechceli.
Absolútnym faktom je zmyslové vnímanie sveta. Jeho poznanie a schopnosť prežiť. Ak si vidím nos medzi očami a nahmatám si ho, tak ma nikto nepresvedčí, že tam nos nemám.
Ak ma niekto presviedča, že chemtrails je blud, tak márna snaha, musí ma zabiť.
Podobne aj s kresťanstvom a biblickými náboženstvami, sú najväčším podvodom na ľudstve v dejinách, darmo 99,99% ľudstva tvrdí opak, patrím medzi tých, čo majú zmysly a schopnosť poznania vyvinuté a byť v stredoveku, tak by som musel zhorieť na hranici.
Človek nemohol vzniknúť prirodzeným vývojom, lebo má v sebe gén skazy, pácha autogenocídu, ľudstvo ide do priepasti, to je vlastnosť len ľudská, zvieratá žijú racionálne tak, aby prežili a jediný čo ich zabíja je človek. Človek nepatrí do tohto sveta.
Zmyslovo vnímajúci a rozum používajúci človek je blázon medzi 99,99% veriacimi.
Klima terorizmus.
Definitiva | 24.01.2016