Vypadá to skôr, že si sklamaný práve ty! Bohvie, čo si si v tej tvojej lživým západným majnstrímom vymetenej hlavičke namýšľal! Si uvedom, že proti ľudstvu sa vedie globálna informačná vojna už minimálne tisíce rokov! Ide o to, neustále sa približovať objektívnej pravde, ktorú celú nikdy nebudeš poznať - tu pozná len Vis Maior! Ale tá snaha je nevyhnutná, inak zostaneš len ovca, aká si! Inak, ja nemám problém prehodnotiť pravdu, fakty a ísť ďalej! dogma je smrť! Ja som bol pred rokmi hodne ussáko-filný, vyznával pro-západné "hodnoty", aj som cítil odpor voči Rusku/Rusom, ktorý nám je tu už od mlada "kultúrou" vnucovaný, ale potom prišlo asi vnuknutie a začal som som krok za krokom zaoberať procesmi okolo mňa, a aj táto stránka a ňou propagovaná teória/koncepcia/filozofia usporiadania života, mi pomohla vytvoriť si ako-tak celostnú mozaiku/pohľad/svetonázor na svet! A o tom to je! Nie o nejakých "faktoch" a nespochybniteľných "pravdách" na západný spôsob! Dalo by sa povedať, že teraz som na ruskej strane a fandím Rusku - byť sa nejedná o žiaden sektársky/religiózny fanatizmus - pretože svet je momentálne vo vojne (i keď v skutočnosti je to permanentná vojna) a vtedy sú na výber väčšinou len 2 strany! Byť snažím sa maximálne možne zachovávať si zdravý nadhľad a rozum, čo tebe nič nehovorí! Ale zhnitý západ a jeho "hodnoty" som už v podstate zavrhnul, byť to lepšie si treba z neho určite zobrať! Takže s týmto článkom nemám vôbec problém! Koniec koncov je to len subjektívny pohľad na vec, čo je vždycky! Rámcovo mi zapadá do mojej sveto-názorovej mozaiky a do toho, čo sa momentálne vo svete deje! Zato ty tu šíriš len samé západné propagandistické ruso-fóbne sračky a konšpirácie! Si na smiech!
Re: Re: Re: re
Cico Ciciak | 27.11.2015