Re: Re: Re: Re: Re: Putinovi nevěřím

Jaroslav | 22.11.2015

Rozumím Vám, Jano.
Ale já nepíšu o nějaké církvi vedené LIDSKÝMI VŮDCI, kteří touží po MOCI, a pro naplnění té jejich SOBECKÉ ŽÁDOSTI jsou schopni zneužívat Ježíšovo jméno a přitom ubližovat druhým lidem - lhát jim, manipulovat s nimi, okrádat je a vraždit je.
Já jsem tady napsal o BOHU - ZACHRÁNCI JEŽÍŠI KRISTU, který se V LÁSCE OBĚTOVAL za nás všechny a nikomu neubližoval a dodnes mění lidská srdce od sobectví k LÁSCE - k LÁSCE, která ODPOUŠTÍ druhému člověku to, čím mi ublížil, a která už NECHCE UBLIŽOVAT druhým lidem.
Píšete mi, Jano : "Musím vas sklamať, ale aj Bibliu napisali ludia..."
Odpovídám : Tito lidé, kteří psali Bibli, byli různí - v průběhu asi 1600 let... A PŘESTO to, co napsali, se naplnilo a dodnes naplňuje před našima očima v tom, co vidíme dnes ve světě a v OSOBĚ JEŽÍŠE KRISTA. A to je JASNÝ DŮKAZ toho, že tito lidé myšlenky, které do Bible zapsali, dostávali PŘÍMO OD BOHA - Stvořitele. Což také potvrdil apoštol Petr (1.Petr 1:10-12, 2.Petr 1:17-21)
Podle toho, co píšete, jste snad, Jano, už v Bibli něco četla.
Snad Vám nebude vadit, že Vám doporučím přečíst si v Bibli všechna evangelia - Matouš, Marek, Lukáš a Jan - o tom, co nám MILUJÍCÍ BŮH - JEŽÍŠ KRISTUS říká.
Přeju Vám, totiž, Jano, abyste zažila tu OSVOBOZUJÍCÍ OSOBNÍ zkušenost s BOHEM ZACHRÁNCEM JEŽÍŠEM KRISTEM, který mění lidská srdce, tak jako jsem to zažil já a tak jako to zažili ti muslimové v tom videu Viac než sny 1-5 - viz https://www.youtube.com/watch?v=X7zSHFECzC4

Přidat nový příspěvek