Jaroslave, nechci se zde pouštět do religiózních diskuzí (hádek), ale jsem přesvědčen, že křesťanství (stejně jako judaismus, islám, budhismus a ostatní "moderní" náboženství) vzniklo na objednávku GP s cílem ovládnutí ovcí. Ve všech těchto "náboženstvích" jsou spatlané nejrůznější starší náboženství, víry, mýty atd. Fiktivní postava Ježíše šla ruku v ruce s přepisováním dějin a zamlčováním skutečné historie, likvidací světových knihoven.
Ve chvíli, kdy bylo křesťanství násilím vnuceno (za stovek tisíc, milionů obětí) původnímu slovanskému obyvatelstvu, nastala pro nás doba temna, která trvá od té doby stále.
Ještě se chci vyjádřit k Putinovi, zmínil jsem, že mu nevěřím a že se domnívám, že je ve skutečnosti loutka GP. Kdyby byl Putin opravdový osvícený vůdce, nechal by v klidu masakrovat své krajany v Novorusku ? Nepřijde vám divné, že zatímco neměl sebemenší problém s připojením Krymu (kde nikomu nic fyzicky nehrozilo), pro Donbas nehnul prstem? Tam umírali a stále umírají rusové. Tisíce lidí, kteří vzhlíželi k Putinovi a věřili, že je přijde zachránit. A on je tam nechal zemřít. Dnes místo toho bojuje v Sýrii. Ano, dalo by se říct, že tak činí v zájmu Ruska (mají tam základnu). Ale není to spíš tak, že tak činí v zájmu GP, který chce uštědřit další políček revoltujícím elitám USA ? Podle všeho část elit v USA se šprajclo a postavilo GP. Nemám vůbec žádných iluzí, proč to udělali. Ale stále považuji za nepřítele č. 1 GP. Elity v USA jsou sice mocné, ale GP je z principu mocnější. Znova opakuji co jsem zde již psal - pro GP by nebyl žádný problém zlikvidovat Putina fyzicky. Podívejte se jak GP zlikvidoval vlastního US presidenta Kennedyho i s dalšími jeho členy rodiny. A to to byl jejich vlastní člověk (z dávné GP rodiny). Putina by smázli lusknutím prstu. Kdyby ovšem k tomu měli důvod. A ten evidentně nemají. Protože dle mého názoru Putin pro ně maká. A protože GP nedělá věci jednoduše, vždy je dělá složitě, na ovce to působí jako opak.
Je třeba si uvědomit historické souvislosti, zamyslet se nad tím kdo je vlastně GP, kdy v jaké době začal pracovat na ovládnutí světa, co ho k tomu vedlo a jaké prostředky k tomu používá. Pakliže se nad tím zamyslíme, dojdeme k faktu, že se to GP daří po mnoho tisíc let. Pomalu, ale jistě. Dneska je již téměř u konce. Jediné co by mohlo MOŽNÁ jeho definitivnímu triumfu zabránit by bylo osvícení všech lidí bílé rasy, která by si všechny souvislosti uvědomila. A to je naprosto nereálné. Ta doslova hrstka lidí, která má pocit že něco tuší, nezmůže nic (krom pomalinké osvěty, která navíc často je zavádějící protože pracuje s podstrčenými dezinformacemi). Pomalinká osvěta nikdy nemůže předstihnout finální řešení GP.
P.S. ještě jen krátká reakce na Pjakina - sleduji ho od chvíle, kdy se tu začli jeho videa objevovat a jsem přesvědčen stejně jako u Putina, že maká pro GP. V jeho komentářích zaznívá spousta pravdivých informací (řekněmě třeba 80%), ale také cílených dezinformací, kterými dokáže rozbít těch původních 80% pravdy. V posledním videu např. zmínka o Kursku, o americké raketě proti letadlu na Sinaji a Merklové, která se staví proti amíkum. Jsem přesvědčen, že Pjakin má za cíl svést pravdu hledající lidi na scestí. Zahltit (přehltit) je informacemi a zdržet je tak v jejich pátrání po pravdě.
Re: Re: Re: Re: Putinovi nevěřím
Slovan | 22.11.2015