Re: Re: Re: Re: Re: Několik poznámek k tezím KOB a DOTU

Hana | 20.10.2015

TauRusi, já rozumím tomu, že vám jde o to, aby každý člověk sám řídil svůj život a byl za něj zodpovědný, ale já při nejlepší snaze nemohu a ani na to nemám, vystudovat medicínu, jadernou fyziku, genetiku a další obory, abych byla dostatečně schopná se orientovat ve všem. Každý z nás někdy musí někomu důvěřovat. Na sobě navzájem jsme závislí a nikdy to nebude jiné. Míra důvěry k určitému člověku je přece závislá na výsledcích jeho práce.
Zeptám se tedy ještě jinak a asi podobně jako Brano. Co je cílem těchto stránek? Chcete dosáhnout nějakých pozitivních změn ve společnosti? Jak to chcete udělat? Bude tedy skupina lidí, která si nastuduje KOB a bude se "dobře" orientovat v tom, co se okolo nás děje. Co dál? Budu mít nějaké vědomosti, povědomí o něčem a co si s nimi počnu, když většina lidí okolo mě tyto znalosti mít nebude. Chci získat určité znalosti proto, abych je využila pouze ve svůj prospěch nebo chci, aby z nich profitovali i ostatní? A upřímně, i z videí Pjakina je cítit určitá propaganda, ale já s ní problém nemám, protože jejím cílem není nikomu uškodit.

Přidat nový příspěvek