Re: Re: Několik poznámek k tezím KOB a DOTU

Brano | 20.10.2015

Theorosa vážim si Váš rozumný príspevok. Myslím že taká nejaká je skutočná pravda. Presne ste to povedala ...je to esoterika.
No rozhodne nemožem sa vyjadrovat a súhlasit s tým že lidskou společnost manipulují NELIDSKÉ bytosti a to po mnoho historických ér. Mám za to že všetko je odrazom a výsledkom ludského myslenia a konania. Žiadny GP ani BOH v takej zosobnenej predstave ako sa všade prezentuje neexistuje. Preto akékolvek reči v takomto zmysle že "čo si myslí a čo chce Boh či GP sú iba detské rozprávky a nezmyselná hatlanina.
K tomu , aby som videl a uvedomil si ako určitá skupina či národnost ludí sa snaží ovládnuť a zotročiť ludí na celom svete, ako to organizuje, akými sposobmi a akou lsťou , nato mi stačí zdravý rozum a základné vzdelanie. Pozorovaním k tomu každý dospeje, jeden skor druhý neskor. Preto by ludstvu pomohlo v prvom rade skutočné vysvetlenie niektorých javov systémom ako píšeš: když uděláš to a to - stane se to a to, když budeš uvažovat tak a tak - vytvoří se to a to, když se na situaci podíváš z tohoto úhlu pohledu - dojdeš k pravdivým závěrům atd.
Ja nekritizujem na DVTR a KOB podstatu ale to nezmyselné vyjadrovanie, tá algebraická hatmatilka,tie nezmyselné odborné názvy používané v iných vedných odboroch ktoré vlastne brzdia ludí v pochopení toho čo sa im v skutočnosti chce vysvetlit. Preto je u mna skupina okolo Hoxa,TauRusa, jardoba, Aien a iných na hlavu padnutých tzv.dvterákov a kobistov brzdou a nie motorom pokroku a prebudenia ostatných spolubčanov.
Putin to pochopil velmi dobre a robí to aj velmi dobre. Dnešní ludia rozumejú AK 47 a SU-34 s termobarickými hlavicami ovela lepšie ako DVTR či KOB. Preto stále sa zasadzujem o to aby sa s ludmi rozprávalo takou rečou akej rozumejú, nie ich nutit do používania cudzej reči-deveteráckej. To sa nepáči nikomu ked chce s ním niekto rozprávat cudzou rečou. Ked chem aby mi niekto porozumel musím hovorit jeho rečou , nie ho nútit naučit sa moju reč, ako to robia ****i na čele s Hoxom.
A PROTO stávající písemnou podobu DOTU a KOB bude znát jen velmi málo lidí-súhlas.
Ludom treba vysvetlit ako fungujú peniaze, úroky, akciové trhy, jadrové elektrárne, ekonomika, história,kto a prečo bombardoval Juhosláviu, Lýbiu ale aj Dráždany a Hirošimu a potom budú vediet koho majú voliť a tak sa dosiahne zmena.
DVTR a KOB im v tej podobe akej sa im predstavuje v súčasnosti neodpovie ani jednu jedinú otázku ktorá by ich zaujímala a ktorá je pre nich podstatná.
Preto Pjakinové záverečné reči o odporúčani študovania DVTR a KOB už vždy radšej vypínam.Uplne mi postačujú tie rozumné reči čo hovorí predtým. tot vsjo

Přidat nový příspěvek