Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dnes sa to nazyva PERMAKULTURA

jh | 22.08.2015

takze co ten putin vlastne na tej stolicke podla teba robi? stazuje sa ako mu to nejde, lebo nema kadre? do pici, ja ked nemam kadre, tak si ich najdem, ci vychovam. ten kto chce, ten si svoj sen splni. za mna, kopa vyhovoriek, ako stroj ide svojou zotrvacnoustou, a ako sa neda hento a tamto. taky velky moloch ako rusko ma nekonecne moznosti, financii, kadrov, uz to konecne pochop. kedze sa to vyvija iba na jednej strane (teda atom, vojsko, nerastne suroviny), a neriesi sa nic dalsie, tak sa asi na to dalsie serie a nie je zaujem. ked bude teda ten putin cakat tymto sposobom este aj dalsich 100 rokov, tak jednoducho tie kadre mu same od seba do lona nespadnu. ja ked teraz riesim napr. tu farmu, tak uz len tym pohybom okolo toho vsetkeho sa na mna lepia ludia. a vies co? neveril som tomu, ale su to vsetko kapacity, ktore nemaju obdobu. su tu, netreba ich vobec vychovavat. heslo, pomoz si clovece, aj pan boh ti pomoze tu sedi ako rit na serbel. ale nechajme to tak. ak som aj pouzil v tomto prispevku nieco neslusne, neurobil som to zamerom byt osobny. prajem vsetko dobre a verte tomu ze to nejde, lebo..

Přidat nový příspěvek