Dobré otázky.
Nie som si istý veľkosťou jadra GP, ale vrchný žreci starovekého Egypta dožívali dosť vysokého veku údajne aj 100 rokov a viac. Členstvo v "klubu" bolo dedičné, teda sa vybral vhodný mužský potomok cvičili ho a potom nahradil daného člena, pričom prípadná vedúca funkcia zväčša prechádzala na služobne staršieho.
Takže keď vychádzame z Egypta a prihliadneme k tvrdším podmienkam starovekého Egypta tak môžeme usúdiť, že členovia GP teraz žijú asi 1,5 násobne dlhšie ako vtedy. Mám podozrenie, že členovia GP často plánovali odchod z tohto sveta desaťročia dopredu, takže času mali dosť a vek adepta hrali druhé husle.
Ďalšie moje podozrenie je, že GP nazerajú na peniaze, moc atď ako na nástroj pre dosiahnutie cieľa. Že sú to znachari, ktorí sú potomkovia starovekých znacharov a tým pádom používajú ich terminológiu, ktorá má často magický a ezoterický nádych a predsa je funkčná, je hádam jasná. Napriek tomu sadá polemizovať nad strojom ich psychiky, kvôli ich egoistickým cieľom.
Podotýkam ešte raz, stroje psychiky mnohých členov (tajných) zoskupení sú často na alebo pod úrovňou zombi alebo zvieraťa, ostatne platí, že "tvár odzrkadľuje charakter človeka" napr. H van Rompuy, ktorého mnohí podozrievajú z pedofílie je/bol vo vedúcej pozícií a je členom nejedného (tajného) zoskupenia.
Re: GP
Oracle 911 | 05.09.2014