V návaznosti na předpověď Vangy týkající se západní hemisféry: Před lety, asi v r. 1974, jsem četl předpovědi týkající se USA od autora T.Lobsanga Rampy. Napsal, že do 50 let se po zemětřesení utrhne Kalifornie a zmizí v hlubině Pacifiku. Tento čas 50 let, jak praví, je v toku času vesmíru, srovnatelný s časem kratším než je mrknutím lidského oka.
Tento tibetský lama je známý řadou knih počínaje Třetím okem.
A toho bohdá nebude, aby na Západě, který nemá o duchovní nauce Asie téměř žádné fundamentální znalosti, a to se týká i lidí s akademickým vzděláním, viz akademik Vojta a jeho výrok, že Védy jsou pouhé bláboly- dtto celá řada dalších. Sdělil světu svou pravdu i Viktor Pavel, který prohlásil: *Prohlašuji, že jsem tuto seminární práci vypracoval zcela sám a čerpal jsem pouze z uvedených pramenů uvedených v seznamu použité literatury.* (V Blaťnovicích 1.února 2001) V úvodní části píše:
Osobnost Dr.T.Lobsanga Rampy patří k těm tajuplným, o nichž se šíří pouhé dohady. Někým je uznáván, jiní ho zatracují a označují za podvodníka. V. Pavel také napsal dalajlámovi, ten mu ale neodpověděl - a já se vůbec nedivím.
Předpověď týkající se Západu
Zdeněk | 11.07.2014