Myslím, že Čulík předpokládá, že jsme nemyslící stádo. Na můj poukaz na videa zaznamenávající skutečné události v Oděse, odpověděl, že je to zaplacená zfalšovaná propagace, zato jeho očitý svědek Hauer je naprosto dokonalé svědectví. Musela jsem se smát, když na E-Republice psali, že Čulík tzv. Hauerovi naletěl,konkrétně v článku Embargo českých médií na masakr v Oděse. cituji výňatek...Autor a údajný svědek Hauer......ovšem tady si Britské listy naběhly, jednalo se o překlad jednoho ze zdrojových článků, z nějž jsme i my čerpali pro naši první anylýzu. Blogerský text byl doplněn o fabulaci údajně českého autora, že často jezdí do Oděsy...
A tak mne Čulík přesvědčoval, že takový očitý svědek je jediná přijatelná pravda na rozdíl od různých videí, podle něj podplacených. Opravdu si myslí, že jsme takové nemyslící ovce? A ještě jeho názor, když jsem mu napsal, že s ním končím, prý moje blbost, protože oni jsou jediný zdroj, kde se dovím pravdu a na můj dotaz, proč myslí, že česká média k událostem mlčí jako hrob, odpověděl, že česká média nevědí, která bije. Ano, pan Čulík to ví naprosto přesně a k tomu má své "očité " svědky.A pana Dolejšího, který všude byl a všechno ví, Rusko nenávidí a dávno už jsem jeho články přestala číst, protože bylyjeden jako druhý, ztracený čas. Ono je to ale tak, že oni jsou naprosto přesvědčení sa o své jediné a dané pravdě a berou jako nespravedlnost, když zjistí, že opravdu to takhle není
Re: Úpadek Britských listů jako objektivního média
Ala | 09.05.2014