Ohladom KOB

jardob | 15.03.2014

Vazim si nazory clenov tejto diskusie a preto sa podelim aj o jeden svoj nazor, tusenie, alebo pocit.. Cim dlhsie citam clanky tohto fora, ale aj ine zdroje, tym viac mam pocit ako vsetko so vsetkym suvisi.. Priblizne v case ked som zacal citat DVTR som objavil aj knihy V.Megreho a mam coraz vacsi pocit ze spolu suvisia a spolu s nimi aj konkretne skutky V.Putina, a taktiez zmena postoja GP. Megre nehovori len o navrate k prirode, ale tiez apeluje na to, ze je dolezite premyslat, analyzovat, pouzivat logiku, lebo sucastny sposob zivota berie ludom cas a silu premyslat o dolezitych veciach.. A logika konfrontujuca dostupne informacie moze byt klucom k mnohym odpovediam ktore trapia ludstvo dlhe storocia.. Clovek ktory nema cas premyslat ale je zahlteny kadejakymi starostami a plytkou zabavou, dava priestor aby ini rozmyslali za neho a nainstalovali mu svoj svetonazor. Avsak logika je kladivo na falosne ideologie.
V knihach je velmi jednoducha odpoved, preco je svet a civilizacia prave v takejto podobe, ako bola modelovana, preco aj pre koho, a je tam aj naznak toho ako to mozno zvratit. V 7-dmej knihe je naznacena aj odpoved, preco GP zmenil nazor a v sucasnosti pomaha Rusku a novej linii globalizmu. Udajne Putin aj rusky Patriarcha RPC napisali kratky predslov (par viet) do Rodovej Kroniky (tu knihu malo vydat vydavatelstvo Rusky Dom), mozno by to na ruskom webe vedel niekto overit. Avsak je aj fakt, ze duma vysla v ustrety myslienke rodoveho statku a pridelenie pody (hektaru) ruskym obcanom sice nie na dozivotie ale 50rokov.

Isteho casu som precital aj nejake stranky na vedy.sk, ale dnes mi pripadaju neuplne a ciastocne zavadzajuce. Najma mimozemsky povod nasich prapredkov.. Stvorenie, ako je vylicene v Megreho knihach mi pripada ovela rozumnejsie a prirodzenejsie.. Navyse vysvetluje preco sa ludom vravelo Bohovia a Bohyne, co je mozne badat v davnych mytologiach a nielen Slovanskej.. Tiez je tam logicky vysvetlene, preco Boh Stvoritel (nepliest s biblickym bohom) nezasahuje do ludskych dejin, do ludskych zalezitosti, kym je clovek a ake jeho predurcenie.. Skutocne uspokojivu odpoved na tieto otazky nedava ziadne nabozenstvo ani filozofia, ale je asi len malo ludi ktorych by sklamala odpoved uvedena v tychto knihach..
Hoci mam stale otazok, na niektore nezodpovedane veci, ale zasadny logicky rozpor som tu zatial nenasiel..
Ak je teoria dobra, odola utoku logiky.. A je fakt, ze treba premyslat samostatne, pripadne spolocne sa doplnat a polemyzovat.. Lebo mnohi ludia by chceli aby im boli odpovede naservirovane vsetky na striebornej tacke, ale to svedci najma o tom , ze sme lenivi premyslat a analyzovat.. Mozme davat napovedu, ale nie rozmyslat za druheho.

Přidat nový příspěvek