Hox,
tak nepresúvate a nemažete aj mnohé osobné invektívy, ktoré sú namierené na osoby, ktoré majú odlišný názor ako vačšina, tam ste už menej prísny...tam už jedno slovíčko, ktoré nie je kóšer s pravidlami nie je podstatné...príklad je nick paprsek :
"Nežvaňte, vemte si kvér a jděte je pobít, když toho máte plné příspěvky.
Nesmysly - vy nemáte relevantní příspěvky. Bájíte o válce a snažíte se ji přivolat.
Věštíte z křišťálové koule? Asi se vám zamlžila - běžte se sám bít za Rusy - no honem, to chce čin - udělejte sám to, k čemu podněcujete... jinak to vypadá dost nevěrohodně, když chcete, aby se šli bít jiní... Posíláte jiné do války a sám sedíte na zadku? Nepřipadáte si směšně?
Jste dvojčata - už jste se přestali maskovat a programuje čtenáře k rezignaci už zároveň a za sebou? Nechte toho, pak přijde součet všech smutků - co jste vyvolali na vás. A co když jste rozesmutnili stovky lidí? Myslím to s vámi dobře. Měli by jste se vzpamatovat a začít myslet na sebe a ne na své peníze, ty vás totiž s deprese nevykoupí."
atď,
Ja chápem, že je prácne a nepríjemné robiť cenzúru príspevkov, ale keď ste sa do toho pustil, tak by sa zišla vačšia objektivita a nie mazať a presúvať príspevky nickov, ktorí podľa vás ničia diskusiu hlavne tým, že nemajú vačšinový názor ostatných nickov.Tam ste fakt prísny a háklivý na akékoľvek porušenie pravidiel, ktoré u iných prehliadnete....Dokaz máte vyššie...
Ale, pochopil som, že diskusiu vediete v určitom duchu a názorovom prúde.Povodne som predpokladal, že pojde v diskusií o objektivitu a práve roznosť názorov a aj opačných ako vačšina dáva príležitosť na dobrú argumentáciu a diskusiu, pokiaľ admin správne usmerní obe strany a nielen jeden názor na problematiku..Tak to tu však nie je,opačný názor tu obťažuje... preto je fakt lepšie sa stiahnúť a neobťažovať vás a ani nickov v tejto diskusií, ktorým sú iné názory nepríjemné a chcú mať "mentálnu pohodu" aj v diskusii.Uľahčí vám to prácu, pohodu a spokojnosť vačšiny, čo tu píšu..Ja už sem písať nebudem, nerád obťažujem a predpokladám, že aj nick Icc to pochopí rovnako...Želám vám a vašej práci mnoho úspechov, pretože si tiež želám víťazstvo dobra pre ľudstvo,o čo sa v súčasnosti snaží le politika Ruska za Putina.
Re: Re: Re: lcc - spam
michal | 24.02.2014