nikdy nehovor nikdy

dusan | 23.02.2014

myslel som si že sa sem nevrátim ale srdce povedalo niečo iné, ok, je tu veľa názorov. keď som videl začiatok tých udalostí, vzpomenul som si na článok na evrazii - volal sa razlom. Vtedy ma prestne napadla otázka či treba ukrainu celú alebo len jej časť. teraz to vidím takto - rusko potrebuje nejaký obranný val proti prenikaniu a týmto je ideálne východná ukraina - ale bez západu - galícia, rusíni načo. toto je plánovaný rozpad ukrainy a revolucionáry im rusom v tom pomáhajú. niekde tu bolo spomínané niečo o ekonomike - peniaze, jedlo , fabriky - ak sa nemýlim východ je na tom najlepšie, takže je dosť možné že rusko hovorí o jednotnej ukraine ale pripravovalo razlom už možno 5 rokov, toto by vysvetlovalo chovanie viacerých politilkov.... východ ako polorusko, stred ako satelit a západ nech si zoberie únia ... a načasovanie na olympijské hry, lebo počas podobných sviatkov partnery z washinktonu radi robia bordel, takže sa to dá vykladať aj tak že majdan poslúžil na rozdelovanie kariet a ak sú rusi šikovný majú tromfy
du

Přidat nový příspěvek