myslel som si že sa sem nevrátim ale srdce povedalo niečo iné, ok, je tu veľa názorov. keď som videl začiatok tých udalostí, vzpomenul som si na článok na evrazii - volal sa razlom. Vtedy ma prestne napadla otázka či treba ukrainu celú alebo len jej časť. teraz to vidím takto - rusko potrebuje nejaký obranný val proti prenikaniu a týmto je ideálne východná ukraina - ale bez západu - galícia, rusíni načo. toto je plánovaný rozpad ukrainy a revolucionáry im rusom v tom pomáhajú. niekde tu bolo spomínané niečo o ekonomike - peniaze, jedlo , fabriky - ak sa nemýlim východ je na tom najlepšie, takže je dosť možné že rusko hovorí o jednotnej ukraine ale pripravovalo razlom už možno 5 rokov, toto by vysvetlovalo chovanie viacerých politilkov.... východ ako polorusko, stred ako satelit a západ nech si zoberie únia ... a načasovanie na olympijské hry, lebo počas podobných sviatkov partnery z washinktonu radi robia bordel, takže sa to dá vykladať aj tak že majdan poslúžil na rozdelovanie kariet a ak sú rusi šikovný majú tromfy
du
nikdy nehovor nikdy
dusan | 23.02.2014