Google překlad příspěvků -lidé cítí, že to byl podvod..

| 12.01.2014

Streamdeputydog7669
před 1 měsícem

chudáci aspoň z oběžné dráhy Země stále velmi brave.the zakrýt byl jejich nejhorší mise a jeho vláda. chyba.
Odpovědět

Cliff Yablonski
před 11 hodinami

LOL ano všemi prostředky, měli byste zavolat FBI milují zabývající se fruitcakes, jako jste vy.
Poté můžete začít prohlašovat, že tě černé vrtulníky kroužící váš dům a vy můžete slyšet napíchne na vašem telefonu.
Lepší dostat větší alobalu klobouk dítě

deputydog7669
před 11 hodinami

ELLEON1959
před 1 měsícem

Pokud je to nejlepší řečník ze tří, to je jedna velká fraška ....
Odpovědět
·
1
pdak005
před 1 týdnem

chudák neil já ho líto, protože můžete vidět, že je skutečný milý chlapík, ale to je to, co se stane, když děti se zapojit gangsterů.
Odpovědět
·
ChanoineStraub
před 12 hodinami

Je mi líto ho taky. Čestný muž se stal celoživotní lhář, protože on byl nucený. Nedovedu si představit, jak smutný byl.
Odpovědět
·
ChanoineStraub
před 2 týdny

Všichni vypadají, jako by se chystají být oběšen. Z tohoto záznamu sám, můžeme říci, že je to podvod. Oni byli organizováni jednat, ale oni nebyli herci.
Odpovědět
·

hibob418
před 14 hodinami

+hibob418 No, technicky máš pravdu. Volání mě prostoduchý je spíš mě volá retardovaný, než hloupý. Ale v každém příspěvku, pohodlně se vyhnout řešení, zda byste našel svědka jít na záznamu, nebo jakékoli jiné věrohodné důkazy na podporu podvod. Můžete volat lidem jména namísto předložení informované argument. Pokud neznáte nic lepšího, to je smutné. Ale pokud jste tu jen proto, aby troll, pak jste za plýtvání časem a šířku pásma.
·
Odpovědět

před 13 hodinami (upraveno)

+hibob418 Pokud analyzovat dostupné informace, záběry a fotografie, podvod je zřejmé. Není to ani nutné jít do velkých technických detailů.

Je to jako zavraždění JFK a 9/11. Pokud budeme dávat pozor na některé velmi základní fakta, to je na první pohled zřejmé krycí příběh nedává žádný smysl.

Myslím, že tam jsou 3 druhy věřících, pokud jde o pilotovaný přistání na Měsíci se týká.
1) Ti, kteří nikdy neměli žádné pochybnosti. Oni nejsou analyzovány nic.
2) Ti, kteří jsou více knowledgeble, ale nemůže vidět nesrovnalosti v příběhu. Myslí si, že podvodníci jsou nesmysly. (K dispozici jsou všechny druhy podvodníků. Oni nejsou jedna a tatáž osoba.)
3) Falešné "věřící", kteří jsou placené někoho odhalit podvod teorie. Oni psát všude možně po celá léta. Mají k obsluze a vždy mluvit o technických detailech (kouř obrazovky) zdiskreditovat podvodníci jako blbci, kteří nevědí nic. Falešná věřící opravdu vědět, přistání na Měsíci je podvod. Jsou to pokrytci.

Jednou jsem byl věřící sám. Dokonce jsem se smál, když Hoax teorie se začaly objevovat. Myslel jsem, že někteří lidé prostě chtěli vydělat peníze prodejem lži. Já jsem od té doby si uvědomil, přistání na Měsíci je opravdu jedna z velkých lží americká vláda řekli světu. Nezapomeňte iráckých zbraní hromadného ničení? Jak se o Tonkin Bay incidentu? Dokonce Pearl Harbor byla lež. Roosevelt věděl o útoku předem, ale aby se to stalo na účel. Mohl bych uvést mnoho dalších takových lží.
·

Ralf Rene
před 1 měsícem

Tito lidé získali více jak actors.The prvním týdnu po "Lunar", nejtěžší psychologically.So astronautů vyšel v maskách na jejich faces.Then byly umístěny do speciálního vozu lhůty z jakéhokoliv questions.NASA v této době odpověděl na všechny otázky, na Měsíci.

BeingMadeNewBy JESUS
před 1 měsícem

Chudák!!! to je tááák zřejmé, lžeš! ...... jen pravda může nastavit si zdarma Neil ....

před 1 měsícem

Už ne. Je mrtvý.
Odpovědět
·
Ana Dubar
před 1 měsícem

OMG, první podmínkou, pokud chcete, aby se stal astronautem u NASA a letět na Měsíc: být retard.
Porovnejte si to s show Dennise Tita, první vesmírný turista, když se konečně vrátil na zem. Nemohu chodit, protože jeho svaly klesl kvůli nedostatku gravitace, byl stále ještě zářil radostí a nadšením, jako by byl na předávkování extáze! To je to, co budete vypadat, když jste měli projet, že miliardy lidí, kteří by chtěli mít, ale nemůže!
Odpovědět
·
1
heliosium
před 2 měsíci

Tam jsou někteří lidé zde, že věří, příběh, ale ve skutečnosti, oni dostanou peníze, slávu a slávu, a ještě se všemi těmi v kapsách, jak tam jsou, jako v Inquisicion komoře, bledý a dřevěné, s panem . Armstrong mluví, jako kdyby měl assasinate někdo, snad sám Moon! Každý obyčejný člověk by exhilarant, šťastný a joyfull, ale ten chlap se chvěje, babling a na pokraji kolapsu. A neříkejte, že "v těchto letech" TV byla začátku, protože televize začíná s Hitlerem!
Odpovědět
·
4

Přidat nový příspěvek