Re: Re: Myslím, že konečně čas:

paprsek | 31.10.2013

Už jsem psala dřív, že to v kontextu do sebe až podezřele zapadá. Pokud tomu nechcete věřit, přesvědčovat Vás nebudu. Nemám zájem.

Ale máte pravdu, že se opakovaně snaží Bostlovou vyprovokovat a zavřít do Bohnic a přišít jí nepříčetnost - ostatně nic nového - takhle se nepohodlných zbavují už dlouho.

Informace má je od svých (bývalých) přátel. Ovšem ti zřejmě nedopadají nejlíp, jak jsou odhaleni. Nikdy jste neslyšela alespoň náznaky, jak fungují zednáři? A jak by současný stav společnosti asi udrželi - než takovou příšernou organizací - zavázáním ( pomocí vydírání) těch schopných a aktivních? Nijak, protože i většina, co k zednářům vstoupila a netušila - co to obnáší, je proti takovým zrůdnostem. Jinak Bostlová zveřejňuje jen opravdu to, co považuje za nejnutnější, takže chcete-li vědět víc - třeba Vám soukromou korespondencí více poskytne...
Na druhou stranu si klidně žijte v pohodičce klídek - všechno to kolem nás jsou jen a jen náhody... a pár lidí, co říká, že možná ani ne - jsou blázni. Nakonec co myslím já vážně, to je naprosto vedlejší - poskytla jsem zdroj, jak s ním kdokoliv naloží a co si o něm bude myslet je jen a pouze jeho věc - a jde to mimo mě.

Přidat nový příspěvek