Re: Re: Re: tvorivý negenetický rozvoj populácie - negenetický rozvoj

udo | 16.09.2013

čo ak je tá metodika sčasti naho....no, ja verím iba svojmu common sense, cigoši sú volavky ako kedisi židia ? momentálne sú cigoši poberači dávok, možno je to aj naša vina, ale predovšetkým ich, židia boli v minulosti hlavne napr. distribútori alkoholu, moja reč ale nie je o volavkách ale o tomto - keď nedás piť smädnému, dá mu piť iný, keď si nevážiš svoju zem, tak si ju ani nezaslúžiš netreba ani overpopulation, moja reč ale nie je o cigánoch, jednoducho tvrdím že genetika hrá podstatnú úlohu v rozvoji, ak si myslíte že nie, potom nie sú ani rasy a Vy ste v stejnej línii s kultúrnimi marxistami, v tomto ma nezaújmajú úrokové miery alebo nezamestnanosť, áno nič nie je len tak ale boha to asi nezaújma, jednoducho je tu druh ktorý možno v budúcnosti bude konkurovať o našu zem s nami, no a to sa bežne deje v prírode
---------------------------------------
Štatisticky by stále viac po prvotnom váľaní sa a relaxe, začalo klásť neprípustné otázky a robiť to načo majú talent a čo ich baví. Zamestnajú sa samy mimo kontorly samozvancov. Doba možneho voľna pre otrokov je od pradávna dosť presne vyčíslená aj s rezervou. Ostatne tak ako iné sociálne procesy, javy. (A)sociálne inžinierstvo je staré ako samo ľudstvo. Len ho využívajú stále ste hlavne j-elitá, prasatá pri válovoch a ukazujú krvavými paprčami na cigoškov ukazujúcich selsky po psote funkčnú alter-natívu.
Čo myslíte, čím sa zaoberali tlstí v starých chrámoch všade po svete? Ono to pukušenie hrať sa na Boha jednému v tek situácii informačného náskoku nedá.
Hovada, presne tak veru, hovada nemajú mieru :)
---------------------------------------------------
ukazujúcich selsky po psote funkčnú alternatívu - zrovna môžete do nej skočiť, mám pár priateľov na východe aj medzi cigošmi tý vám to môžu ukázať v prípade potreby
du

Přidat nový příspěvek