-to slav
ak niekto posiela na rusko napoleona, hitlera a ja neviem koho /ok môže to byť náhoda ale náhodám v politike neverím, no a v geopolitike tobôž nie/, tak potom tu je niekdo dlhodobo možno 200, 300 rokov /viac ?/ ktorý sleduje nejakú stratégiu dlhodobe, to nie sú päťročnice, keď som čítal ani neviem kde o genetickej štúdii ktorá tvrdí že 98 percent maďarov sú geneticky veľmi príbuzný slovákom a veľmi vzdialený starým maďarom, uvedomil som si že je to jeden národ pravdepodobne aj s Moravanmi, ibaže my sme Sloveni ktorím bol nanútený katolicizmus no a napr Maďari sú Sloveni ktorým nanútili maďarčinu a katolicizmus ... čo sa týka tej stratégie alebo smeru na reklaimnutie nášho priestoru, jednoducho nie je, toto by mohlo byť dosiahnuté dvomi spôsobmi - alebo budeme mať väčsina nejaké správanie smerujúce k znovuetablovaniu/to môžu byť jednoduché veci/ alebo malú skupinu ktorá bude cez proxy organizovať smer alebo oboje, čo nie je, nateraz prevažujú bariéry ktoré boli vybudované možno tou istou partiov o ktorej sme začali hovoriť - rozdelenie na národy, jazyky, náboženstvá, izmy - ak si dobre spomínam podľa Petrova biblický projekt - no a ťaháme na všetky strany a niekto nás poháňa, du
Re: Re: to je ono
dusan | 25.10.2012