Zazněla na setkání muslimů a akademiků pod patronací Drahoše výzva k trestání odpůrců islámu?

21.01.2018 14:22

 

Turecký diplomat na setkání, na němž byl přítomen Jiří Drahoš, přirovnal odmítání islámu k antisemitizmu a navrhl jeho trestní stíhání. Jiří Drahoš se vůči tomu prohlášení podle všeho nevymezil:

 

Na setkání muslimů a akademiků pod patronací Drahoše zazněla výzva k trestání odpůrců islámu!!

Lukáš Lhoťan

Objevily se nové skutečnosti, děsivé skutečnosti, na akci pořádané zástupci islámských totalitních režimů, tehdy ministra a předního teoretika levice z ČSSD Zaorálka a pod patronací dnešního kandidáta na prezidenta pana Drahoše vyzval velvyslanec k pronásledování a trestání odpůrců islámu! A Drahoš mlčel a neodsoudil to. Souhlasí s tím snad?!

Na webu turecké ambasády prague.emb.mfa.gov.tr je projev velvyslance Bigaliho z této akce v anglickém znění:

The Embassies of the 23 OIC member countries represented in Prague for many years have gathered under the name of OIC Prague Group and have been carrying out several activities for maintaining an environment of peace, tolerance and dialogue.
 
The international conference titled "Overcoming the Global Threats: Enhancing Inter-cultural Dialogue, Stability and Peace", starting today, can be referred to as one of the important activities to this end. I would like to extend my sincere thanks to H.E. Mr. Lubomir Zaoralek, Minister of Foreign Affairs of the Czech Republic for His support to the organization of the conference and honoring us with his participation. I also owe thanks to Mr. Jiri Drahoš, esteemed President of the Czech Academy of Sciences for his cooperation with the OIC Prague Group during the preparation of the conference. 
....
And just as antisemitism is condemned and banned, so should Islamophobia be. We see it necessary that relevant legal regulations should be done in all countries to this end.
 
Thank you.
 
Opravdu chceme na hradě prezidenta který mlčí k takto bezprecedentnímu porušení diplomatických mravů a vyzývání k pronásledování občanů České republiky za odpor proti islámu, který je maskován jako boj proti islamofobií? Bigali se totiž pokoušel již donutit české úřady k uvěznění právničky Klary Samkové za přirovnání islámu k nacismu!
 
Přesně tohle jsem již před několika roky popsal ve své knize Eurabia: Mýtus nebo realita?
 
 

 

Diskusní téma: Zazněla na setkání muslimů a akademiků pod patronací Drahoše výzva k trestání odpůrců islámu?

Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

To: Hox | 21.01.2018

KOB je abreviatura z Ruštiny, Koncepcia Obše Bjezzapasnosti. Ponimaješ?

Koncepce je vypracovaná strategie řídích procesů řízení sociálních supersystému takovým způsobem, aby vznikla a mohla existovat spravedlivá lidská společnost pro všechny a ne jen pro pár elit, které parazitují na zbytku.

Pod spojením slov "Globalista Zeman mám takovu představu, že tento člověk byl už v devadesátých letech vybrán nadnárodním řízením, aby pracoval pro nadnárodní elity. Že je to od té doby usuzuji z toho, že tehdy napsal hanebný ekomický článek, který mu tenkráte vyšel ve VTM. Článek jsem si přečetl a je plný lží a pomluv tehdejšího komunistického režimu, který nebyl dle mého názoru až tak špatný.

Zeman je nějakými linkami vepsán do nadnárodního globálního řízení. Samozřejmě od sám není GP, Pjakin upřesňoval, že Zeman patří k nějaké třetí úrovni.

Zeman chápe na koho hraje, i když nerozumí určitě všemu, ale ví, že jsou mocné síly, které řídí tento Svět z pozadí a celá politika jsou jen kulisy. Myslím si, že i vnímá rozdíl mezi stranovými a gobálními elitami, sám se jistě počítá mezi globální elity, proto občas ty jeho tajemné bonmoty "že vše je jinak". Je silně propojen také na židy, což je finanční nástroj GP. USA jsou silový a strikturní nástroj GP.

Pjakin jasně řekl v posledních otázkách, že Zeman není proruský, Vepisuje se v politiku Globalistů. To, že teď vyřvává proti uprchlíkům je jen proto (to si já myslím), že má takové zadání. Před 14 lety mu nebylo proti srsti, aby naopak schvaloval napadení Iráku, nebo před rokem schvaloval podřízení české armády Bundesweru.

Shrnu to asi tak, že Zeman je pro mne stejný křivák jako celý GP.

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

Hox | 21.01.2018

Bod za snahu, avšak konceptuální gramotnost a míra chápání se nedá předstírat, ti co KSB skutečně chápou, se dobře pobavili, a ti co nikoliv, mají alespoň záminku a důvod studovat.

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

Hox | 21.01.2018

ps. to dávání odpovědi nahoru do diskuse, místo jako reakci, je z psychologického hlediska zajímavé.

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

M.C. | 22.01.2018

Jak už tady vypíchl Hox, názorně jste předvedl, proč je třeba studovat ,,tlusté knihy" a to nejen knihy o KSB.
Každý pracuje na sebe a svoje zájmy do té míry, do které věci chápe, nad to už pracuje na ty, kteří chápou více.

No a protože Zeman zjevně chápe výrazně více než Kalousek nebo i než člen Bilderbergu Schwarzenberg o ostatních čertech čtvrté kategorie a loutkách typu Drahoše ani nemluvě, a díky své profesi prognostika umí i správně vytvářet prognózy dalšího vývoje,je tedy v zájmu státu, aby v jeho čele stál i nadále Zeman, který ho současnou krizovou situací v Evropě protáhne při troše šikovnosti a spolupráce ostatních politiků bez ztráty kytičky.

Ještě k tomu vašemu exkurzu do ruštiny:
My panimájem, no vy ně panimájetě.
KOB = Koncepcija Obšej Bezopasnosti.

Ja ně znaju, što éto bezzapasnosť, no ja důmaju, móžna, eta značit nesušestvovanije zapasov.

K tématu

bernardýn | 21.01.2018

Jsou muslimové a muslimové. Tenhle by volil Zemana, ale asi nemá české občanství:
https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644824

ing. František Nevařil alias Jeronym Bosch

Tata Tibor | 21.01.2018

Už sa to nedá počúvať ani čítať.
Nikdy by som si nedovolil zasahovať do záležitostí štátu v ktorom nežijem, ale vývoj sledovať musím lebo následky sú globálne.
Vaše príspevky jasne ukazujú kto ste, aj prečo vystupujete pod rôznymi menami. Pred časom tu bol článok ako rôzne neziskovky školia trollov v zasahovaní do diskusií na fórach ktoré im nevyhovujú. Vy ste typický produkt tohto školenia ktorý sa snaží rozvrátiť túto stránku s konečným cieľom zlikvidovať ju. Pripadá mi že najrozumnejšie bojovať proti takým ako vy je použiť ich vlastné zbrane ktoré tiež boli uvedené vo vyše uvedenom článku. V tomto konkrétnom prípade je vaše príspevky nekomentovať a nerozširovať, ale jednoducho ignorovať.
A keďže toto má byť komentár k určitému článku a nechcem odvádzať pozornosť od hlavnej témy ako to vy, správne školený troll, robíte tu je jedna poznámka k vášmu vyjadreniu:
Ak nie je islamizmus v Českej republike problémom prečo chcete vyjadrenia proti nemu urobiť ilegálnymi? Jeden americký prezident povedal že "všetko čo treba na to aby zlo vyhralo je pre dobrých ľudí neurobiť nič". História nás učí že problémy treba riešiť na počiatku inak nám prerastú cez hlavu. A rovnako vieme že vládnuca vrstva vždy prijímala a stále schvaľuje zákony zakazujúce určité názory keď nemajú akékoľvek argumenty na ich vyvrátenie.
No a úplne nakoniec. Pokiaľ si tak želáte vládu neokonov urobte láskavosť svojim spluobčanom a vysťahujte sa do Kanady kde vládnuci liberasti schválili dva týždne dozadu anti islamofobic act a súčasne privítajú v prvej vlne štyridsať usvedčených islámskych teroristov z ISIS ktorých sa chystajú "prevychovať" proti vôli väčšiny svojich vlastných občanov.
Rád by som sa s vami rozlúčil s klasickým výrokom L+S "...a volom zostane vždy len vôl, bárs by školovaný bol".

Re: ing. František Nevařil alias Jeronym Bosch

ing. František Nevařil | 21.01.2018

Souhlasím s vámi v tom, že nepotřebuji vaše komentáře na mne. Mi zcela postačuje, že pod článkem může být také text, který ukazuje, že vše může být jinak a také to je jinak, než je napsáno v hanebném článku.
Z mých diskusních příspěvků je naprosto patrné, že nejsme TROLL, ale napak, když už jsem vtažen do nějaké diskuse, tak se snažím dojít k nějaké objektivnímu závěru.
Což vy ovšem nezvládáte a nejraději byste mne ihned mistroval "z globálních vektorů".
Takže oceňuji, že jsme se pochopili a budu jen rád, když na mne nebudete reagovat, o zbytečné napadání opravdu nestojím.

10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

Bombastický nadpis článku, že Drahoš měl pod patronací výzvu k trestání odpůrců islámu, abychom se hned v obsahu článku dověděli, že vše je úplně jinak.
Copak Drahoš může nařizovat tureckému diplomatovi co smí nebo nesmí říkat? To by bylo naprosto skandální!
Turecký diplomat řekl svůj názor a Drahoš to podle uvedených informací nekomentoval. V diplomacii: "NO COMMENT"
Udělal to nejlepší, co mohl v dané chvíli udělat.
To jsou ty dvojí standady na leva.net. Kdyby se podobně zachoval Putin, tak by to na leva-net adorovali jako velmi moudré Putinovo rozhodnutí a ještě by z toho vypreparovali nějaký sáhodlouhý nízkofrkvenční globální dosah globálního vektoru. :))))))))))))))))))))

Odpoveď na túto tvoju kritiku.

Dušan | 21.01.2018

"Jiří Drahoš se vůči tomu prohlášení podle všeho nevymezil:"

Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

Hox | 21.01.2018

copak copak, že se tak vztekáme?

> Bombastický nadpis článku, že Drahoš měl pod patronací výzvu k trestání odpůrců islámu

Nic podobného v nadpisu není, nauč se číst kolego :)
Co tam stojí? Že měl pod patronací akci, na které tato výzva zazněla. A že nic neřekl, držel poslušně hubu. Asi to nebylo takzvaně vhodné, nebylo by to úplně nejslušnější, k váženému muslimskému hostovi. A pan Drahoš je jak víme přece slušný, neslušně se nechová, neodporuje.

Takové želé chceš mít za prezidenta?

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

A proč by měl každého okřikovat?
On zřejmě sezval nějaké lidi, ať každý řekne svůj názor, tak se lidi vyjádřili.
To je zřejmě tady na leva-net zvykem, že když někdo řekne svůj názor, tak se hned deset dementů musí vymezovat a ozývat se.
Já v tom Drahošově NO COMMENT absolutně neshledávám nic souhlasného ani nebezpečného pro budoucnost ČR co se týče názoru tureckého velvyslance.
Turecko je islámská země a je velmi citlivá na nějaké urážky Islámu a v této věci je třeba být velmi obezřetný a je takové přísloví: Mlčeti zlato a mluviti stříbro. Jinými slovy, někdy je nejlepší neříct nic.
Čím dále více zjišťuji, že po těch deseti nenávistných článcích proti Drahošovi to ukazuje na narušené uvažování a úsudek pisatelů těchto odporných provokací.
Kladu si otázku, jak mohou lidé jako vy usilovat o nějakou lepší společnost, když jsou plni nenávisti a předsudků.

Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ТаuRus | 21.01.2018

Vyslanec Turecka vyzývá cizí zemí, aby trestala své občany kvůli tomu, že vyjádří svůj názor na islám? A představitel té země svým mlčením ho podporuje? Kde jste to viděl? Mlčení je souhlas.
Vám nevadí, kam s takovým mlčením a ustupováním dospěli v západní Evropě? - K islámskému fašismu, kdy původní obyvatele se vůči muslimům vyhrazovat nesmí, ale muslimové diktují, jak se Evropany mají chovat.
"Turecko je islámská země a je velmi citlivá na nějaké urážky Islámu ". Nás uráží, jak se muslimové chovají v cizím domě.
Ať Turecko nejdříve naučí své občany správnému chování a teprve potom něco káže, nejlépe u sebe doma.

Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

Je tomu asi rok, co jsem sledoval na ruském NTV, myslím že ten pořad se jmenoval "Mjesto vstrječi" a tehdy tam účat přijímal dost často nějaký Tomáš, takový mladý nácek z Polska (jednou mu v tom pořadu dokonce dali i přes držku). A ten se začal navážet do Islámu, přesně v tom stylu, jak se navážíte vy. A to jste měl vidět, jak s ním všichni v tom studiu vyběhli a naprosto právem.
Vy máte pane opět dvojí standardy, chcete ČR vektorovat na Rusko, ale vůbec vám nedochází souvislosti.
Nechat si diktovat od extrémistů a radikálů je jedna věc a neprávem se navážet do jiných náboženství je druhá věc.
Protože, pokud se někdo v ČR naváží do Islámu, tak je to naprosto nesmyslné, jelikož v ČR absolutně žádný problém s islámem nemáme. Pokud někdo takto v ČR činí, tak je to z 99% nezvládnutá xenofobie nebo rasismus.
Ostatně už nyní v ČR policie zákonně stíhá projevy rasismu a xenofobie. Je jen dobře, že náckům a radikálům typu Vandas nebo A.B. Bartoš v ČR pšenka nekvete.

Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ТаuRus | 21.01.2018

"A ten se začal navážet do Islámu, přesně v tom stylu, jak se navážíte vy".
Kde a kdy jsem se navážel do islámu? Pletete si pojmy s dojmy.

"Nechat si diktovat od extrémistů a radikálů je jedna věc a neprávem se navážet do jiných náboženství je druhá věc".

Nechat si diktovat od kohokoli je nepřípustné. A o tom je původní článek. ČR je snad svéprávná země natolik, aby se sama uměla vypořádat z projevy xenofobie a posoudit, jaké instrumenty zvolit, aby je udržela na uzdě. Jestli objektivní osvětu nebo jiné. V každém případě žádnému velvyslanci jakékoli země nepřísluší doporučovat tresty pro občany hostitelské země. Je to nonsense. A pokud představitele ČR svým mlčením souhlasí s chováním tureckého velvyslance a neodkáži ho do určitých mezí, tak se chovají, jako jeho vazalové. Tečka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

Kritizoval jste poměry v jiné zemi než v ČR, přesně jako to udělal ten Polák Tomáš. Tak co se teď vymlouváte?!

Ano, ČR se sama vypořádá s případnými projevy xenofobie a také tak činí a proto nebylo nutno nic dodávat k těm prohlášením pana velvyslance Turecka. Dle mého názoru, jakákoliv reakce, ať už souhlasná či nesouhlasná by byla špatně.

Ten člověk byl pozván na nějaké setkání, aby vyjádřil svůj názor, ne proto, aby na základě jeho vyjádřeného názoru se hrotila mezinárodní situace. Pan Drahoš nebyl na takovém postu, aby mistroval velvyslance jiné země. Pokud to nechápete, tak se ještě máte hodně co učit.

Celý článek je úplně směšný, naprosto účelově vykonstruvaný, aby bylo možno hanit a urážet pana Drahoše. Měli byste se stydět, jak autor toho nechutného elaborátu, tak všichni, kteří ty uměle fabrikované pomluvy schvalujete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

Hox | 21.01.2018

Pokud někdo přirovná odmítání islámu k antisemitizmu a vyzve k jeho trestní postižitelnosti, tak je to naprosto v rozporu se všemi principy svobodné sekulární společnost a do Evropy to nepatří, vymezit se bylo na místě. Pokud to nikdo z přítomných neudělal, pak to svědčí jen o tom, že jsou mravně připraveni nechat si kálet na hlavu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

weissbach | 21.01.2018

No, fajn. Ale proč z našich daní najednou probíhá diskuse těchto ptáčků na půdě AV? To vymyslel pan Drahoš, jeho podřízení, nebo se jede v trendu a na objednávku. Co si tam dovolil ten Turek je drzost nejhrubšího kalibru.
ČR nebyla a nikdy nebude multikulturní země. Na to je tu málo místa a je tu už dlouho obsazeno těmi, kteří se o tu zemi starají. A to jsme my. Češi, Moraváci a Slezané. Slovani jazykem, kulturou i duchem a nemáme zájem aby nás tu někdo poučoval koho si tu máme brát a jaká ideologie tu má mít zelenou. Ať si Turek udělá výlet do svědomí a přizná arménskou genocidu. A vezme tam s sebou i toho bezpáteřního panáka bez názoru a s titulem, co tady dělá kašpárka Sorosovi, Schwarzenbergovi, Kalouskovi a hochům z US Embassy...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

M.C. | 22.01.2018

Jedna otázka je, proč vlastně se u nás, na půdě AV, pořádá nějaká sešlost zemí Organizace islámské konference. Pokud oni chtějí něco řešit, ať si to řeší mezi sebou, co nás je po tom.

Druhá věc, proč se proti tomu výroku nikdo neozval. Pokud to bylo na půdě AV, tak tam byl Drahoš v podstatě jako hostitel a má právo si klást požadavky a stanovovat pravidla. Pokud s tím má někdo problém, může si jít sněmovat někam jinam.
Jenže na to je potřeba mít koule a páteř.

Ale spíše než Drahoš se měl ozvat ministr zahraničí.
Velvyslanec je oficiálním zástupcem daného státu a jeho výroky vyjadřují postoj tohoto státu. Jeho partnerem u nás je MZV.
Proto jakmile tento výrok vešel ve známost, měla se proti tomu ČR ústy svého ministra zahraničních věcí písemně ohradit.
Jenže na to je potřeba mít koule a páteř.

Proto jsem rád, že tehdejší ministr už doministroval a doufám, že Drahošův výlet do politiky v sobotu skončí.
Protože co s takovými představiteli.

My Turecko na nic nepotřebujeme, žádné zájmy tam nemáme a oni na nás žádnou páku nemají. Ale i kdyby měli, větší míra asertivity z naší strany by neškodila.
Turecká politika v posledních deseti letech vykazuje silné známky nekompetentnosti, udělali celou řadu kroků, které jsou buď chybné, nebo nepřiměřeně razantní a dosažený efekt není ani zdaleka úměrný utrženým ztrátám.
V poslední době se zdá, že Erdogan už začal chápat do čeho se to namočil a začal hledat cesty kudy z toho ven, aby mu na hlavu nespadlo sto hoven. Už k tomu jednou nebylo daleko.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

M.C. | 22.01.2018

Ještě mě napadlo:
Jak Václav Klaus, tak Miloš Zeman dokázali odkázat do patřičných mezí i velvyslance Spojených států, když u nám kecali do života více než bylo společensky únosné.

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

RomanV | 21.01.2018

Když byl ten veleslavný článek o 68 během návštěvy Zemana v Rusku tak se ten v daleko horší situaci dokázal vymezit a i omluvu získal. No milý pan Drahoš na domácí půdě drží hubu. Ještě že jim neleze do řitní části těla jak jeden šlechtický potentát a taktéž kandidát na prezidenta, naštěstí neúspěšný, při svých jednáních s rodinou zemi wahabismu, která už sponzorovala tolik západních politiků lobbistů...

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

PolySauRus | 22.01.2018

ing. František Nevařil - k jeho názorům

pane HOX,rozčilovat se nemá smysl , zvláště jedná-li se o placeného provokatéra BIS - odděleníCentra boje proti ruské propagandě. Jakákoliv "diskuze je bezpředmětná, neboť se u těchto týpků zcela míjí účinkem a jejich cílem je ne nic jiného, než nás zastánce KOBu a DVTR vyprovokovat k neadekvátní reakci aby se pak do nás o to více mohli navážet a dehonestovat = co-by zastánců ruské ideologické diverze ve strukturách "svobodné a demokratické Evropy pod zaštítěním Bohem vyvoleného amerického národa + jejich elit při jejich vizi cesty k zářným zítřkům ve jménu NWO". Kašleme na něj, protože by z nás jen vysával energii, kterou potřebujeme využít smysluplnějším způsobem.Nenabíjejme jeho/jejich nenávistné egregory,které pak zbytečně za*írají z našeho pohledu žádoucí a potřebné info-pole. A vy osobo pod pseudonymem "ing. František Nevařil " táhněte trolit a prudit mezi své" - zbytečně zde zasvi*ujete diskuzi a špiníte tu zdejší komunitu, myslíte si že tu vystupujete jako "slušňák s nadhledem" to ale z principu věci nejde ať se maskujete jak chcete - plníte své zadání možná dobře,bohužel s přehršlí přespřílišné bisácké inteligence.

Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

karel | 21.01.2018

Trochu jinak. Jsem prekvapen jaky je tu zajem rozpoutat diskuze konfliktnim a demagogicky zpusobem. Je to novum a vypada to ze stranka zacina byt trnem v oku ...
Hodne komentaru od neznamych diskutujicich a v principy aktivisticky obsah. Vas mezi ne patri. Proc jste na tuto stranku prisel?

Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

ing. František Nevařil | 21.01.2018

Vemi mne zajímá vše o KOB. Intenzivě se zajímám o ruské prostředí, sleduji velké množství ruských analytických pořadů atd.
Co mne však překvapilo a to je skutečně NOVUM, co tady rozpoutáváte za hysterii na podporu Globalisty Zemana a naprosto nechutně už desátým článkem za pouhých 24 hodin dehonestujete pana Drahoše. TO je skutečně NOVUM!
Jsem naprosto v šoku a současně ve velkém podezření, jestli také tento server, stejně jako třeba Aeronet, není v područí ruských tajných služeb a jestli nejste jen pouhá fiat alternativa.

Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

weissbach | 21.01.2018

Podpora globalisty Zemana...
To záleží jestli globalista Zeman počítá s obyvateli této země nebo jako "neglobalista" Drahoš nepočítá.

Re: Re: Re: 10 prolhaný článek o Drahošovi

Hox | 21.01.2018

Nepovídej. Měl jsem za to, že tyto stránky jsou o Koncepci společné bezpečnosti, tedy KSB, nikoliv KOB. Byl bys schopný svými slovy popsat podstatu KOB a shrnout základní myšlenky, když se o to tak zajímáš?

Co přesně chápeš například pod "Globalista Zeman"?

Přidat nový příspěvek