Provokatér Zeman udržel otěže. V Bruselu nebudou mít radost, píše mezinárodní server

28.01.2018 17:03
TauRus
 

Provokatér Zeman udržel otěže. V Bruselu nebudou mít radost, píše mezinárodní server
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Provokater-Zeman-udrzel-oteze-V-Bruselu-nebudou-mit-radost-pise-mezinarodni-server-522029

 

Mám takový dojem, že západ už ČR zavrhuje. Jak může „politicky korektní“ k migrantům západní tisk psát natolik nekorektně o prezidentovi cizí země, navíc členské země EU?
Včera jsem prohlédl facebooky Drahoše, Fišera a Horáčka. Tolik nenávisti ke zbytku země, až hrůza. Padaly tam návrhy od infantilních přispěvatelek (hlavně ženské), aby se Morava dala Polsku a Severní Čechy Německu, aby byl klid. To proto, že přehlasovali Prahu. Slzy, vztek, neskutečné adorovaní svých idolů, prosby, aby je neopouštěli – to byly reakce na Horáčkovu výzvu, aby se smířili s volbou prezidenta. Už jsem měl dojem, že Prahu něčím práškují. Vztah k Vlasti, jako k „té zemi“, která nesplnila to, co chtěli oni. Proto v zahraničí se k ní ani nebudou hlásit, raději řeknou, že jsou jiné národnosti. Podobně se projevoval v Moskvě „kancelářský plankton“ po volbě Putina v roce 2012. Akorát s tím rozdílem, že jeho poměr ke zbytku země byl podstatně menší, tudíž byl lépe zvládnutelný.
Když takhle o tom přemýšlím, trockistům se povedlo skoro zničit vlastenecké cítění stejnými hesly, jako za socialismu. Tehdy všude psali „se Sovětským svazem na věčné časy“, dnes – „patříme na západ“ (odmítáme východ). Čti -
„musíme někam patřit“. A s tím souvisí i ochota přijímat zlo, které jde ze západu. Jinak není možné, aby skoro třetina národa byla ochotna otevřít brány do země cizákům a ještě za to právo bojovala. Vždyť se podívejte, ta indokrinace jde od těch nejpovolanějších, kteří by měli vychovávat vlastenecké cítění – od učitelů vysokých, středních základních škol, dokonce i školek. Kteří mnohé věci dělají z vlastního přesvědčení a ne proto, že by dostali nějaké nařízení shora. Polistopadovým kantorům se podařila ta věc, že dnešní mládež, ale i lidé blížící se ke střednímu věku jsou ochotni bojovat ne za svoji svobodu, ale za to, aby té svobody bylo, co nejméně, ba dokonce, aby sem pustili někoho, kdo jím bude určovat svoje pravidla, které jsou s jejích kulturou neslučitelné. Absolutní absence kritického myšlení a hledání souvislosti, to je ten neblahý výsledek celého polistopadového školství, které vychovává infantilní sobce, kteří necítí vlastní kořeny, jsou jakými se světoobčany, schopnými zavrhnout vlastní národ jen proto, že mají dojem, že ten národ je táhne zpátky.
Včera jsem si poslech Pitharta, který je z těch eurohujerů ještě tím víc přemýšlejícím. On správně řekl, že „jsme zemí dvojího lidu“. Sice nabádá, aby „lidé z velkoměst ten výsledek (voleb) měli vzít jako varování“, ale totéž platí i pro nás.
https://video.aktualne.cz/dvtv/jsme-zemi-dvojiho-lidu-lide-z-velkomest-by-ten-vysledek-meli/r~b80bb8e0039711e894dbac1f6b220ee8/

I pro nás je to varování, že společnost je vážně nemocná. Nemocné je hlavně naše školství. Výchova děti se ubírá takovým směrem, který kromě „biorobotů“ a „živočichů“ nic neprodukuje. Chrlí jedince povrchní, neschopné vlastního uvažování. Jen stádo, pro které při šikovném marketinku stačí takový vůdce, jako Horáček nebo Fišer. U kterých jejích úspěšnost měří penězi, které získali díky podvodům na obyvatelích jejích vlastní země. A těmto „vůdcům“ stačí hodit „stádu“ pár hesel o tom, že jsou něco víc, než ti „burani“ z venkova a „stádo“ jen z pocitu, že také patří k „elitě“ (byť intelektuální nebo finanční) je schopno rozdupat kohokoli, kdo jde proti jejích „kozlům“.
Co s tím? Vymezovat se vůči „těm špatným a nepovedeným“ asi nebude to „pravé ořechové“. Musíme vypracovat opravdu účinnou taktiku, jak v informačním prostoru působit, aby nedocházelo k ještě většímu rozdělení národa na dva nesmiřitelné tábory, o což se vehementně snaží mainstream a ti, kteří za ním stojí. Jinak, spláčeme nad výdělkem.

 

Diskusní téma: Provokatér Zeman udržel otěže. V Bruselu nebudou mít radost, píše mezinárodní server

Nestoudný supremacismus

Hejtman | 30.01.2018

kulturních marxistů, sui výmarizace él-it

Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

Nasredin | 29.01.2018

Země je prý opět rozdělena skoro na stejné dvě skupiny. Což je nesmysl. Oprávněných voličů bylo 8,362.987. Z nich volilo Zemana 2,853.390 voličů, 2,793.322 nepřišlo k volbám a 2,701.207 volilo Drahoše.

Takže země je rozdělená zhruba na třetiny, nikoliv na poloviny. A vzhledem k demografickým údajům by bylo logické mít největší obavy ze skupiny, která nepřišla k volbám.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Miroslav-Macek-Zeme-je-rozdelena-na-tretiny-nikoliv-na-poloviny-522188

Re: Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

Nasredin | 29.01.2018

A zde je příklad "vědce", produktu postsocialistické výchovy a vzdělání, který porovnává dva systémy z nichž jako dospělý zažil jen jeden. Přesto se bohorovně cítí ze své profese oba systémy srovnávat.

Re: Re: Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

Nasredin | 29.01.2018

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-a-Klaus-znicili-tuhle-zemi-jako-Husak-s-Jakesem-Ty-alespon-nebral-nikdo-vazne-uvedl-vedec-522173

Re: Re: Re: Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

SES | 30.01.2018

Zaujímali by ma finančné náklady a zdroje odkiaľ financie prišli. Videli sme maxi-kampaň a minimalistickú kampaň, čo tiež nie je dobré. Tak p. Zeman dosiahol maximum s minimálnymi finančnými prostriedkami, teda bol veľmi efektívny. Štatistika je presná suma nepresných čísel, preto delenie na tretiny nie je veľmi správne, veľa ľudí - nevoličov je v zahraničí a dostupnosťúdajov nie je.

Re: Re: Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

Rengen | 31.01.2018

Jenže dnes je dobře vidět,kdo zemi rozdělil. TOP.ODS,KDU i ČSSD svými nekonečnými podvody,zlodějnami,rozkrádačkami,lákání do dluhů a dluhových pastí a katastrofálním dluhem státu na Kalouskově hřišti praž.kavárny a politických neziskovek,neustálým taháním cizích pumpařů bank a fabrik,dovlečení drog, obří nárůst vražd a sebevražd...právě díky uvedeným polit.stranám a jejich zahraničním loutkovodičům,černým petrům,černým popům,černým knížatům,tunelářům typu Bakala, i jejich služebným v TV,rozhlase, i díky vygumovanému Sorošovskému školství,kráčící ůpadkem,překrucováním,lhaním,zatajováním,školství silně ohrožuje bezpečnost státu na 1.prioritě.

Re: Trefnou poznámku má Miroslav Macek, ačkoliv ho moc nemusím ...

robeno | 30.01.2018

a v té drahošově třetině byla větší polovina hlasů účelová protizemanovská takže tady hovořit o rozdělení národa je nesmysl

prášek

eM | 29.01.2018

Ano, Prahu "něčím" práškují. A to docela často. Volební dny nevyjímaje.

Re: prášek

eM | 29.01.2018

PS: O kvalitě vody ani nemluvím.

Re: Re: prášek

Pet.A | 29.01.2018

neházejte prosím všechny Pražany do jednoho pytle..sám pocházím z Prahy..děkuji

Doporučení pro investory polit - debilů v ČR

zero | 28.01.2018

Letošní volby na prezidenta ČR jasně ukázaly, že investice do českých politických nul jsou zcela promarněnými investicemi.

Než to zkusíte příště, dejte si práci najít skutečně inteligentní lidi a pokuste se je uplatit. Ty levné, cvičené opice které jste našli do těchto voleb, evidentně nebyly schopny zvrátit průběh voleb ve váš prospěch. Dobře vám tak!

Co s tim?

Kontakt | 28.01.2018

Tak napr. metoda co funguje je stanovit pro ruzne protichudne tabory spolecny dlouhodoby vyssi cil a popsat jej, pokusit se najit dlouhodoby prusecik zajmu vetsiny. Pak se spolecne snazit postupne cile dosahnout. Kazdy svym dilem a dle svych moznosti s ohledem na cil. Muze fungovat napr v rodine, ve firme apod. Mohlo by fungovat i ve state? Jakou formou? Treba obrazky jako pro deti ? Melo by to byt lidske, nadpartajni, co plati ( melo by platit?) pro vsechny stejne...mozna je to utopie ?? Ja bych to zkusil :)
Spolecny cil

Re: Co s tim?

Jura | 29.01.2018

... tj. v podstatě uchopit konceptuální moc.
(kdo určuje cíle, kam se bude rozvíjet společnost tu společnost vlastně řídí)

Re: Re: Co s tim?

Kontakt | 29.01.2018

Ano... myslenka byla udelat pokus o “ nadpartajni “ platformu na webu, kde se sdruzuji lide se svymi realnymi nazory, potrebami a dlouhodobymi cily...z toho by mohla nasledne vyplynout “ realizacni plan potreb” skrze politicke strany a obcanskou aktivitu ...pokusit se sdruzivat zajmy lidi na zaklade jejich skutecnych potreb a cilu

Re: Re: Re: Co s tim?

Vašek | 29.01.2018

To není reálné. Lidi začnou sami spolupracovat teprve po osobní kvalitativní změně. Do té doby se nechají vláčet emocemi a politikařením.

Re: Re: Co s tim?

Kontakt | 29.01.2018

Vseobecne vnimam problem( nečí cil) soucasne kvality veskere komunikace ktera vede k rozdeleni a ne ke spojeni lidi

Re: Re: Re: Co s tim?

paja | 29.01.2018

Lukáš 17; 34 Pravím vám: Té noci budou dva na jednom loži, jeden bude přijat a druhý zanechán. 35 Dvě budou mlít spolu obilí, jedna bude přijata a druhá zanechána.

Přidat nový příspěvek