Předseda Rady evropských rabínů: Všichni židé mohou Evropu opustit

02.10.2016 21:12
Lin
 

Hlavní rabín Moskvy a zároveň předseda Rady evropských rabínů v europarlamentu:
Všichni židé mohou Evropu opustit. Brexit může tak otřást situací, že pro židy přestane být v Evropě bezpečno.
Cítí se nyní jako na kolejích, po kterých se řítí proti sobě dva vlaky. Jeden veze radikální islám a terorismus – a druhý tradiční antisemitismus staré Evropy, s ultrapravými náladami.
Již nyní se židé ve Francii bojí nosit svůj tradiční oděv nebo atributy, které by prozrazovaly jejich vyznání. Desítky tisíc jich z Francie či Belgie už emigrovalo, další se díky zhoršování situace k emigraci chystají.
„Jestli se současná situace nezmění, existuje nebezpečí, že se z EU stane nepovedený experiment. A pokud se podíváme do budoucnosti, tak za 30 let uvidíme Evropu rozervanou na malé státy, z nichž část bude pod nadvládou Muslimských bratří a část pod ultrapravými.“
http://vitebskcity.info/zarubezhe/mir/glavnyj-ravvin-moskvy-vse-evrei-mogut-pokinut-evropu.html

 

Diskusní téma: Předseda Rady evropských rabínů: Všichni židé mohou Evropu opustit

Paralela

Cestovatel | 06.10.2016

Já bych byl tedy k těmto prohlášením dost skeptický. Židé, kteří se nějak reálně podílejí na řízení, to nemají napsané na čele, nenosí pejzy a ani se většinou nejmenují Stein nebo Roubíček, aby to trklo i úplného pitomce. Naopak, židé vždy vynikali v krycích manévrech a utajení, po staletí umně skrývali svoji pravou identitu a pravé úmysly.

Jeden příklad z historie:
Sefardští židé sehráli na Iberském poloostrově několikrát v historii podivnou roli. Při invazi islámu pomáhali Maurům otevírat brány a byly to židovské posádky, kdo držel dobytá města. Při invazi katolíků o osm set let později dělali totéž v opačném gardu.
Ale po vyhnání Maurů z Granady a ovládnutí Gibraltaru r. 1492 vznikal stále větší tlak i proti židům. Někteří emigrovali, ale drtivá většina konvertovala ke křesťanství. Inkvizice, která údajně pronásledovala krypto-judaisty, ve skutečnosti vytvořila jen kouřovou clonu (krycí manévr GP), která umožnila ještě větší utajení a průnik judaismu do katolické církve a šlechtických elit (z některých židů se stali navenek fanatičtí pronásledovatelé judaismu a satanismu), kde během následujících dvou staletí získali prakticky neomezenou moc. Byli to právě židé, kdo financoval Kolumbovy výpravy a kdo organizoval nájezdy conquistadorů do Latinské Ameriky. Kult Panny Marie v té době je ve skutečnosti krypto-kultem bohyně Tanit, družky Molocha, čili Satana. Kdo někdy navštívil kostely a kláštery v Andalusii jistě chápe, o jaké temnotě je řeč.

Co z toho plyne za poučení? Z Izraele se potenciálně může stát stejně horká půda jako z Evropy, nebo ještě horší. A kam by jinam šli? Do USA? To spíš vycítí novou ideologii a vskrytu se znovu infiltrují - jako v případě Marxismu, jako v případě Perestrojky, jako v případě Christianizace.

Takže nepochybujte, že již dnes jsou aktivní v propagaci KOSB, aby se znovu stali řídícími kádry a pásli svá stáda dál. Ideologická všežravost je jedním ze základních rysů psychického trockismu.

otázka

CastroRuiz | 03.10.2016

Môžem vedieť z akeho dôvodu ste zmazali môj príspevok ?! Cenzúra ?!

Big israel

pedros | 03.10.2016

V r.1880 gang rotšíldů a podobných gangsterských tlup dohodli vytvoření velkého izraele v biblických hranicích.Na to potřebují toto území etnicky vyčistit a nahnat tam všechny židy,ať to stojí co to stojí!
Hlavní pokus stvořením Hitlera díky Stalinovi nevyšel.Teď probíhá další fáze-7 zemí do pěti let a zase jim další rus,Putin,háže vidle do stroje!Islamizace evropy není nic jiného než vyhnání všech židů do "své vlasti"!

Všichni židé mohou Evropu opustit.

Gabriel | 03.10.2016


Jééé, to by bylo žůžo.

Bodaj by.

Tykva Bukvatyr | 03.10.2016

Bodaj by.

treba dodať

peter1. | 03.10.2016

Okrem Židov sa napríklad z USA, sťahujú milionári do najrôznejších "zapadákov" vo svete (ale tej prvej adresy sa nezbavujú) - pohyb Arabov z arabského sveta, rabína nezaujíma - dajme si to všetko do hromady.
Sme my ostatný, v ich očiach, nechápajúci súvislostí - len obyčajný gojimy ?

Re: treba dodať

Cico Ciciak | 07.10.2016

Marx bol žid, vedel si?

Pud sebezáchovy

Jana | 03.10.2016

Pokud chceme přežít, musíme pozorovat chování židů. Jakmile židé začnou mizet z Českých měst, musíme se sbalit a odejít také.
Evropa se stane válčištěm, které zahubí místní nepoučitelnou lůzu i miliony muslimských vetřelců.

Re: Pud sebezáchovy

BPN1 | 03.10.2016

Máte pravdu v tom,že ti dobráci mají mimořádně vyvinutý cit na to,že se má něco stát .9/11 je toho důkazem,ale není to zas takový zázrak,když jsou jedni z těch,kteří tu danou situaci vytváří a tím myslím i tu invazi mameluků do EU.

Já ,ale nemám kam jít,do židárny mě nevezmou,do USA nechci a do Ruska mě nevezmou a nestáli by o mě,protože už jsem starej a proto zůstanu tady a ten ksindl,pokud se sem pohrne,tak budu hnát svinským krokem,seč mi síly budou stačit a i s těma hajzlama,co ho sem tahaj !!!

Znepokojivé...

JaroX | 03.10.2016

Znepokojivé, ale očakávané. Zdá sa, že Židia idú podľa plánu... minimálne tí bližšie k vrcholku pyramídy.

Přidat nový příspěvek