plk. Jaroslav Štefec a Josef Skála o provokaci s Vrběticemi, o agendě rozbití vztahů s Ruskem a ekonomickém a jiném poškození ČR

22.04.2021 21:45

Lin

 

 

Je to sice hodně dlouhé, ale informacemi nabité. Konkrétně k Vrběticím a vyšetřování kolem výbuchů je tam toho řečeno dostatečně. Je tam ale i o Ukrajině a majdanu, o chování ukrověrchušky, detaily o kouscích naší věrchušky a mj. "neznámý" Kalouskův kousek s ruským letadlem. Jsou tam informace o cílech jaderného útoku u nás - a mnoho dalšího. 
Největší obavy panují nyní právě z ukrů - aby tam někoho nenapadlo fakt na to Rusko zaútočit. V současné době by to byla katastrofa. 
 
V kostce - o co se hraje v první řadě: o obchody s Ruskem a hlavně o energetickou soběstačnost. Pokud totiž Rosatom nedostaví Temelín, nedostaví ho NIKDO a můžeme se rozloučit s jakoukoliv dostavbou - ztratíme výhodu soběstačnosti v energetice. 
Suroviny, které budou putovat do Německa, budeme draze od Německa kupovat, ztratíme výhodu přímého obchodu s Ruskem. 
V druhé řadě jde zase jen o další kouřovou clonu kolem shromažďování vojáků NATO kolem celé ruské evropské hranice. Jde o toto cvičení, které už jednou Doník odpískal - ale současný "Joe Black" ho znovu obnovil. V článku se sice píše o cca 30 tis vojácích, ale je jich tam přes 40 tis. Těžká letadla i vlaky s technikou se přesouvaly přes naše území.:
 
 
Vypadá to, že zase chce někdo bojovat našima (evropskýma, slovanskýma) rukama s Ruskem.