Zeman na fóru Dialog civilizací podpořil úplné zrušení víz pro Rusy

01.10.2016 13:59
 

Český prezident Miloš Zeman podporuje úplné zrušenie víz pre Rusov, a považuje neochotu českých zastupiteľských úradov vydávať dlhodobé víza ruským občanom za relikt minulosti – vyhlásil to v rámci fóra Dialóg civilizácií.
http://rusvesna.su/news/1475261910

 

Navíc na tomto fóru znovu zopakoval, že v současné době je proti tomu, aby ČR vystoupila z EU a NATO. Ale pokud by Češi chtěli udělat referendům k těmto otázkám, tak je v tom podpoří.
https://lenta.ru/news/2016/09/30/votefornato/

To už je podruhé, co se takto vyjadřuje. Součásti zprávy je, že setrvání v těchto institucích schvaluje každý čtvrtý Čech, tj. 25%. Zeman o tom musí vědět. A tak si lámeme hlavu, jak to vlastně myslí. Upozorňuje, že teď ještě není vhodná doba, ale v budoucnu proti tomu nic nenamítá nebo jinak?

 

Diskusní téma: Zeman na fóru Dialog civilizací podpořil úplné zrušení víz pro Rusy

Úkol

Sámo | 01.10.2016


Moje kmeny Ščeků, Moravienů a Slovienů, dnes Čechů, Moravanů a Slováků musí dát a dají Evropě nové a hlavně spravedlivé společenské zřízení. To je hystorický a duchovní úkol národů dvouocasého lva.

Re: Úkol

Karel | 05.10.2016

Morané čili lidé žijící na území zasvěceném bohyni Moraně. Již delší dobu zvaném Morava.

Pan president

Libuše | 01.10.2016

Zeman uvažuje a mluví v dimenzích blízké budoucnosti - je to prognostik a pokud mohu pozorovat tak zatím dobrý prognostik. Zeman dobře ví, že za pár let se bude na Středozemním moři střílet pokud někdo neoprávněně "vpluje" a zároveň ví, že naše cesta jde směrem na východ tudíž instituce jako NATO a EU nebudu zapotřebí - vyhnijí se samy k rozpadu

Re: Pan president

Lucie | 02.10.2016

Myslím že Česko připravují spolu s Maďary,Slováky Rakušáky a Poláky možná i Bavorsko a Severní Tyroly svaz či unii, který bude takovým rozšířeným formátem V4. Samostatné státy které by se chtěly oddělit by v této době EU spolu USA zlikvidovali ekonomicky nebo vojensky. Postupující události EU oslabí a takovéto uskupení by snadněji ustálo odtržení a mohlo by v budoucnu stabilizovat celý Evropský kontinent.

Re: Re: Pan president

formis | 02.10.2016

Lucie - moje řeč, nějaká modifikovaná forma EU je zapotřebí, ať už se bude nazývat V4+ nebo nějak jinak. Zeman, když mluví o EU, tak určitě nemá na mysli tu současnou.

Přidat nový příspěvek