"Zastrašili jsme Rusko, teď se naše vztahy zlepší" a další střípky z absurdistánu

12.04.2017 10:59
TauRus
 

Senátor USA Jim Inhofe v rozhovoru pro televizí Fox News prohlásil: Zastrašili jsme Rusko, teď se naše vztahy zlepší.
Myslím si, že se teď Rusko bojí USA. Líbilo se jím, když byl Obama u moci a oni si mohli dělat, co se jím zlíbí.
Teď, samozřejmě, pravidla hry se změnily. Proto si oni nás začnou vážit a odrazem bude výrazné zlepšení vztahů. Počkáme a uvidíme, co bude dál.
https://russian.rt.com/inotv/2017-04-09/Senator-SSHA-mi-napugali-russkih

Samozřejmě, že Rusko postrašili. Asi, jako ježka holým zadkem. Ale jestli americký obyvatel ke zlepšení vztahu potřebuje mít pocit mačovství, tak mu tu iluzi ponecháme. Hlavně, že o nějaké zlepšení usilují.

Další americký senátor Adam Schiff, mimochodem člen výboru rozvědky, se stal obětí žertu prankeřů Lexa a Vovana, kteří mu zavolali jménem předsedy Nejvyšší rady Ukrajiny A. Parubije.
Pověděli ohromenému demokratovi, že hvězdy show byznysu Sobčak, Buzova a hudebník Ukupnik nasbírali kompromitující materiály na D. Trumpa během jeho pobytu v Rusku. Jednalo se intimní fotografie, které Sobčak předala i Putinovi.

Kromě toho Lexus a Vovan pověděli americkému úředníkovi, že se spojili s ruským rozvědčíkem, který pracuje pod přikrytím USA.

— My víme, kdo byl prostředníkem mezi Trumpem a Ruskem a jednal s jeho ex-poradcem Flynnem. Byl to ruský zpěvák Ukupnik. Setkával se s Flynnem v ruské kavárně „Lanzheron“ (také čtvrť v Oděse), kde projednávali spoustu věci.

Poznamenali, že Ukupnik a Flynn měli speciální heslo: Na Děribasovské je hezké počasí“ (také název ruského filmu).

— Hezké počasí kde? – upřesnil americký demokrat.

— Na Děribasovské. To je název ulici v Oděse. A druhá část hesla je: „Na Brighton Beach opět prší“. Na tomto setkání Ukupnik řekl, že kompromitující materiály na Trumpa nikdy nebudou zveřejněny, jestli Trump zruší sankce, – uzavřeli prankeři.

Adam Schiff odpověděl, že americká strana je ochotná pracovat s ukrajinskou rozvědkou a připraví varianty spolupráce v nejbližší době.

A redakce Life News slibuje v nejbližší době zveřejnit audio záznam tohoto velmi zajímavého rozhovoru s americkým senátorem.
https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/996965/sienator_ssha_povieril_prankieram_chto_trampa_zavierbovali_ukupnik_sobchak_i_buzova

Nedávno, ruští prankeři slíbili, že si i nadále budou tropit žerty z amerických senátorů. Poslední jejích oběti byla americká kongresmanka Maxine Watersové, která uvěřila tomu, že ruští huckeři ohrožují vnitřní politiku neexistujícího státu Limpopo, do kterého Rusové dosadili svého loutkového prezidenta „Bolito“.
https://cz.sputniknews.com/svet/201702154758044-rusko-pranker-zert-amerika-senator/

Jestli to tak půjde dál a nikdo Vovana s Lexou nezastaví, kdo potom uvěří ve zdravý úsudek amerických kongresmanů a senátorů? Vždyť i tam snad platí známý Leninův výrok „Kádry rozhodují vše“?

 

Diskusní téma: "Zastrašili jsme Rusko, teď se naše vztahy zlepší" a další střípky z absurdistánu

TauRus

CastroRuiz | 12.04.2017

Kadri reshayut vsyo povedal J.V.Stalin a nie Lenin-Belkin.

Re: TauRus

Libor Smetana | 12.04.2017

Da, Stalin, Koba.

Tak nevím

Pepan | 12.04.2017

Jsou amíci idioti po ukrajině, nebo ukrajina po americe, když to našinec čte tak si říká není li nahodou silvestr, ale kalendář ukazuje že už je i po aprílu. Tak nevím a raději se ani ptát nebudu ono to v česku není o moc lepší.

Přidat nový příspěvek