Zásadní prohlášení M. Zacharovové ohledně vraždy Karlova a havárie Tu-154

26.12.2016 12:51
TauRus 

 

Zásadní prohlášení M. Zacharové u Solovjova – jak Rusku bylo vyhrožováno za Sýrii na nejvyšší diplomatické úrovní a jaké kroky Západu vůči Rusku byly dopředu otevřeně slibovány: "za Sýrii to zařídíme tak, aby Rusko pocítilo co největší bolest". Stojí za to si poslechnout. rj.

Мария Захарова.Катастрофа Ту-154. Убийство посла. Отношения с Западом
https://www.youtube.com/watch?v=xPX44JEnRHU

Obama vytvářel mezinárodní vztahy na principu – silný může páchat jakékoli zlo.

 

Mezi tím v Aleppu:
V Aleppu objevili hroby desítek umučených Syřanů
https://cz.sputniknews.com/svet/201612264407874-aleppo-hroby-desitky-umuceni-syrane/

Nalezeno 7 obrovských skladů se zbraněmi
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201612261352-m4o7.htm

Teroristi zaminovali všechno – dokonce dětské hračky
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201612261350-2hz2.htm

V Aleppu hrozí informační bomba, která ukáže na úroveň spolupráce západu s teroristy. A to nemluvím o chycených západních instruktorech.
Pád letadla s Alexandrovci se někomu náramně hodí na odpoutání pozornosti a zároveň, jako akce zastrašení Ruska.

 

Zacharovová tím vystoupením explicitně ukázala na pachatele, když postavila do jedné řady události z loňského října (otevřené vyhrožování diplomatů USA Rusku a zastrašování, sliby mediálních manipulací a prezentace Ruska jako agresora a další...), další podrazy během roku a vraždu Karlova a katastrofu Tu-154. Bylo dáno najevo že Rusko ví, kdo za tím stojí, a že to nezůstane bez odezvy.

 

Diskusní téma: Zásadní prohlášení M. Zacharovové ohledně vraždy Karlova a havárie Tu-154

smutek

vasek | 27.12.2016



Podle všeho došlo u TU-154 k selhání řídícího systému druhou možností je přetažení TU-154 pilotem, ale to asi není díky zkušenostem pilota první třídy Romana Volkova pravděpodobné.

K čemu došlo . Z letiště Adler se startuje směrem nad černé moře a jelikož let měl pokračovat směrem nad kaspické moře a pak Irán tak pilot hned po startu točí "malé S" a pak 2 x 90 pravá čím letadlo otáčí o 180 stupňů a vrací se proti směru dráhy, to celé po čas nabírání výšky. Po druhé otáčce se letadlo dostalo do vysokého uhlu náběhu , kdy letadlo jako by stojí na ocase, tím ztratilo výšku a zadní částí tříslo o hladinu , zadek se lomil a trup samotný se zvedl a udělal skok, to způsobilo velký rozptyl trosek. Je na to očitý svědek z pobřežní stáže RF , čili není to teorie.

Jak k tomu došlo, jednou z možností je selhání řídícího systému TU-154, při této situlaci se klapky stanou neovladatelné stejně jako kormidlo, letadlo lze řídit jen výkonem motoru už se to stalo a paradoxem je, že v posádce tohoto letadla byl i navigátor podplukovník Alexander Petuchov, který tuto závadu již zažil v roce 2011 na letadle RA-85563, tehdy díky vyšší výšce posádka zvládla s letadlem přistát tady je video z legendárního letu https://www.youtube.com/watch?v=BYoIIEOFCvQ

Podruhé mu to nevyšlo. Druhou možností je přetažení letadla, tedy náběh vyšší než 18St , při něm by také došlo ke ztrátě rychlost ale pád by asi vypadla jinak a pilot s 3000hodin by asi takovou chybu neudělal.

... velmi dopre a prinosne

Slovenka | 26.12.2016

vystupenie Zacharovovej.... stoji za to si to vypocut...,

smutek a zlost

Infidel Drack | 26.12.2016

Rád bych projevil jak mi je.Doslova mě píchlo a ponejprv jsem nevěřil této smutné zprávě.Kdybych věďel jak se písá mail byť bolestný,napísal bych přímo ambasadorovi.Ještě dnes mě dojímá to letadlo plné mladých lidí a dětí nad Sinají a teď tohle.Omlouvám se čtenářům za výlev citů a to nejsem cíťa..jen se mě to víc nějak dotklo.Nevěřím v chybu pilota ani tech.selhání,toho kdo nechal zastřelit p.Karlovova,nechal sundat obě Tůčka+Su..nemám slov,véřím p.prezidentovi RF.

Re: smutek a zlost

M.C. | 27.12.2016

Všechno spolu souvisí.
Neocons potřebují válku, za jakoukoliv cenu.
A tak se pokusili proti sobě poštvat Rusko a Turecko.
Rusové dali Turkům sežrat sestřelený bombardér, ale potom pomohli Erdoganovi přežít pokus o převrat a od té doby Erdogan Putinovi žere z ruky.
Kdyby sem šla dát fotka, postnul bych sem, jak Erdogan podává ruku Putinovi a prohlíží si při tom svoje boty.

Nechali zastřelit velvyslance, což je dle Vídeňské konvence samo o sobě vážný přešlap řešitelný i vojensky a následně asi dal někdo bombu do letadla s Alexandrovci tak, aby letadlo vybuchlo nad tureckým územím.
Jenže stroj neplánovaně přistál v Soči, kapku se tam zdržel a z precizně vymyšlené provokace se stala ,,opičí pracka."
Letadlo se zřítilo do mělké vody u pobřeží, trosky budou vyloveny, černé skříňky a těla obětí také, všechno to bude prozkoumáno a příčina havárie bude nalezena.
Následně proběhne ,,asymetričnyj odvet".

Děj se vůle Boží! (Inš Alláh!)
Bůh je veliký!! (Alláh akbar!!)

Re: Re: smutek a zlost

Perun | 27.12.2016

tá verzia, čo spomínaš (plánovaný výbuch nad tureckým územím) už koluje po ruskom internete.

Iked "oficiálna" verzia (oficiálna nie je, len v oficiálnych médiách najviac rozoberaná) je nateraz takáto:
pilot nezvládol odlietací manéver (dôvody som zabudol, nie som odborník), snažil sa však pristáť na vode, preto mali aj pasažieri plávacie vesty, lebo asi stihol ich k tomu vyzvať, ale zachytil sa chvostom o vodu, lietadlo sa roztrhlo a rozpadlo.

Pokial je pravda to , že mali vesty, tak myslím, že nešlo o bombu. (tá by buchla hned a nikto by na nejaké vesty nemal čas.)

Zostáva karmická príčina celej udalosti: možno to rusi trochu prepálili s tým "triumfalizmom". Roboty je ešte vela pre nimi (aj nami všetkými) a asi ešte nie je čas moc na oslavy. Nech by bola už bezprostredná príčina pádu lietadla akákolvek. (ostatne ukázala to už Palmýra, že išlo o predčasné slávenie tým koncertom.)

Iked s príchodom Trumpa by mohlo naozaj nastať isté reálne zlepšenie na viacerých frontoch. Ostatne aj on si bude asi musieť dať pozor na každom kroku. "čert nikdy nespí" (našťastie ani Boh.)

ZLO

EvaA | 26.12.2016

Zlo se vždy vrací na místo, kde vzniklo. Amerika se má na co těšit.

Zásadní prohlášení.....

Biely Otec | 26.12.2016

Tí ľudia zahynuli za Rusko a svojím spôsobom aj za nás. Vyjadrujem hlbokú a úprimnú sústrasť celému ruskému národu-
Česť ich pamiatke!

Re: Zásadní prohlášení.....

Slovenka | 26.12.2016

... Velmi dobre si to vyjadril... dakujem...

USA

Dodo | 26.12.2016

USA plánovalo podrobit si Sýrii jako to dělá s jinými státy.A že Rusko přes zásobování zbraněmi a podporou ISIS Američany,obstálo a pomohlo Asadovi, nemůže Obama strávit.Tak šíří nepravdivé zprávy po celém světě.Ale těm již mnoho lidí nevěří.

Re: USA

Cico Ciciak | 27.12.2016

Obama, Fico, Sobotka... Tu je už trochu iná úroveň chápania politiky a objektívnej reality, Dodo.
Obama sa už nevie dočkať, kedy pôjde do dôchodku.

Přidat nový příspěvek