Západ se bude muset zodpovídat za svoje slova

27.10.2015 18:47
TauRus |

 

Západ se bude muset zodpovídat za svoje slova:
Dnes do Ministerstva obrany RF byli pozváni vojenští atašé zemí: USA, Velké Británie, Francie, Německa, Itálie, Saúdské Arábie, Turecka a bloku NATO a oficiálně požádali vlády těchto zemí, aby vysvětlili a prokázali svoje prohlášení v tisku ohledně údajných bombardování civilistů v Sýrii, civilních a nemocničních zařízení ze strany ruského letectva, nebo dementovali svá prohlášení.
Ruska strana slibuje, že prošetří každý údaj o nezákonném bombardování civilních objektů a podá o tom zprávu.
Náměstek hlavy Ministerstva obrany Anatolij Antonov poukázal na to, že ruská strana zajišťuje maximální průhlednost akcí svých vojenských sil v Sýrii. Rusko si je taktéž vědomo toho, že bombarduje jen objekty teroristů a proto jakékoli nepotvrzené zprávy z anonymních zdrojů, které západní země používají k očerňování ruské pomoci v Sýrii, musí buď přestat nebo být prokázány. Jinak budou ruskou stranou považovány za součást informační války, vedené Západem proti Rusku.

V odkazu je video s prohlášením náměstka hlavy Ministerstva obrany RF:
http://cont.ws/post/139864

 

P.S. Koukám, že Rusko ještě naučí Západ zodpovídat za svoje slova. Silný tah.:)

 

Diskusní téma: Západ se bude muset zodpovídat za svoje slova

Aby se chovali slusne je za potreby -- klepnout přes pracky !!

Monika Ikema | 28.10.2015

Do nebe volající drzost od všech ! Turci letecky přepravují Isis do Jemenu a drze prohlašuji ze budou operace pro vývoz teroristu nadále pokracovat !! Co to ma znamenat ?? Ty co zdrhnou ze Sýrie je naloží a přepravy do Jemenu a tyto zrůdy budou vraždit dal?? Chce to zacistit Sýrii bombardéry TU-22 M 3 a budou mít vybileno na věcně časy smejdi!!!

Re: Aby se chovali slusne je za potreby -- klepnout přes pracky !!

M.C. | 29.10.2015

Ještě je trochu času, Rusové jim nechávají ,,víc provazu k oběšení". Ať se každý pořádně odkope, ať to všichni (kdo chtějí vidět) vidí.
V Sýrii zatím působí letectvo v síle jednoho zesíleného pluku, víc se na to jedno letiště nevejde.
Ani na bojišti není třeba moc tlačit na pilu. Je třeba šetřit životy lidí, je jich málo.
Pokud Rusové dokážou efektivně ničit sklady a zásobování protivníka, tak je otázka času, kdy mu dojde střelivo a palivo. Potom se dá fronta do pohybu rychleji. Rusům spíše vyhovuje aby syrsko-íránské síly pobily co nejvíce islamistů, neboť mrtvý islamista už nepůjde dělat problémy na Kavkaz ani do Střední Asie.

Link na popis akcí okolo Aleppa s mapkami
http://warfiles.ru/show-98722-kontrnastuplenie-halifata.html

Strategické letectvo (Tu 22M3, Tu 160) se v Sýrii moc neuplatní, pro takové krávy tam nejsou cíle. Ale mohou být použity pro zvrat situace ve vyšším měřítku, například pro zásadní pocuchání ozbrojených sil Saúdské Arábie, nebo jejich ropných polí, pokud by Saudové moc zlobili.
Ale k tomu je třeba vytvořit podmínky. Lepší bude, když se to obejde s pouhou hrozbou.
Protože jakkoliv je Pentagon v opozici proti neokonzervám, proti takovéto akci by zasáhli. Ve hře je pro všechny zúčastněné příliš mnoho.

Přidat nový příspěvek