Zajímavé souvislosti s výbuchy v Bruselu

23.03.2016 06:16
TauRus

 

Před třemi dny Erdogan obvinil Západ v podpoře terorismu a prohlásil:
“Neexistuje žádný důvod, aby bomby nevybuchovaly v Bruselu nebo nějakém jiném evropském městě”.
http://m.ria.ru/world/20160318/1392278073.html

Nepředpokládám, že je natolik šílený, aby ten útok provedl sám. Ale tento výrok se mu nemusí vyplatit.

Mezi zraněnými při útocích v Bruselu je 9 Američanů – důstojníci VVS USA, jejích členové rodin a misionáři.
http://ria.ru/world/20160323/1395040018.html

Na letišti v době útoků byl hvězda NBA Mutombo
http://ria.ru/world/20160322/1395006415.html

USA zavedly omezení pro cesty do Belgie pro všechny vojáky, členy jejích rodin a civilní pracovníky Armády USA.
http://ria.ru/world/20160322/1395015210.html

Trump zpochybnil užitečnost bloku NATO pro Ameriku a řekl, že je příliš nákladný. “Když USA byly bohatou zemí, blok NATO měl svůj smysl. Amerika už není bohatou zemí”. Zpochybnil též užitečnost přítomnosti Američanů v jiných zemích. Řekl, že při dluhu 19 bilionů usd, který má Amerika, bylo by užitečnější
nasměřovat peníze dovnitř státu. Protože až ta bublina (dluh) splaskne, bude to pro USA velmi ošklivé.
https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2016/03/21/donald-trump-reveals-foreign-policy-team-in-meeting-with-the-washington-post/?postshare=2851458585005985&tid=ss_tw

 

Diskusní téma: Zajímavé souvislosti s výbuchy v Bruselu

vždyt je to naprosto jasný false flag...

taurusi | 28.03.2016

oni tím chtějí vyvolat vlnu náckovství a tou vyvolat v evropě střety...viz dnes zvednuté pravice byly vidět v bruselu, berlíně,...
(rozepsala jsem to u orgoneta, protože on dá prostor všem, hox jen některým...)
náš bartoš se do hry o posílení dolaru zřejmě taky zapojuje - dřív spílal k náckům z ukrajiny - vždyt za bratra má i dělnickou stranu.. - a to jsou fakt beránci..!!
hraniční přechody budou blokovat 9.4. ze strany blok proti
islámu.. - takže to je taky nějaký podezřelý.. - i když na první pohled báječný,,,

reakce naší vlády

Ina | 25.03.2016

Odsouhlasila možnost odebrání legálně držené zbraně policií s tím, že může kdykoliv bez udání důvodu vniknout do bytu a zbraň odebrat. Připomíná mi to razie gestapa za války. Aneb jak zabránit občanům se jakkoliv bránit proti násilí na nich páchaném.

Re..

Interbulo | 24.03.2016

Podľa mňa, aj jeden mŕtvy je veľa, ale povedzme.. Na orgo-nete som pozrel tie fotky aj komentáre a mne sa to vidí, že dačo, ak nie viac, to bude pravda. Ďalšia inscenácia v štýle 11.9 a všetkých nasledujúcich! Len, réžia zaspala dobu, tomuto ľudia už tak uveria, ako filmom y 20.-tych rokov 20. storočia!

Neverim

svantovit | 24.03.2016

ze ide o spontanny utok,ale sposob ako zase utiahnut sraub pravam obcanov a na chvilu pozastavit tvorbu Europskeho kalifatu.Ze bomby vybuchli v blizkosti uradnikov EU tiez nie je nahoda.Obavam sa,ze ide o upozornenie pre EU,ze moze dojst k strate kontroly nad statmi a nezelanemu skoremu rozpadu EU,cim by sa projekt Europskeho kalifatu oddialil do stratena.Prave preto je teraz otazka,ako zareaguje EU a EK.Myslim si,ze v tento rok sa rozhodne o tom,ci ten projekt je mozne uskutocnit,po prichode 3 milionov dalsich kolonistov dojde k strate kontroly a zaroven sa otvori moznost,ako sa vyhnut kolonizacii nasich uzemi tym,ze V4 vystupi z EU.Stupajuce nasilie a nekontrolovatelna kriminalita kombinovana terorom v uliciach aj z EK urychli rozhodovanie,pud sebazachovy je najsilnejsim pudom a verim,ze zafunguje v spravnej chvili.

GP/USA

Peeter | 24.03.2016

Mne to pride ako utok GP na USA a vzapeti odpoved USA v podobe vybuchov v metre.

Kde byl výbuch v hale

Jana B | 23.03.2016

Samozřejmě neznám konkrétní montážní systém závěsného podhledu v bruselské letištní hale. Ale pokud se pamatuji, tak existují i systémy, kdy se na nosný rošt nacvakají (systém klik-klak nebo tak nějak se tomu říká) ty okrasné čtverce co napadaly dolů i s netkanou izolací nebo se zavěsí na „háčky“ a podélné dírky. Obojí systémy jsou snadno sestavitelné i demontovatelné (to je účel) a samozřejmě se uvolní i dost malou tlakovou vlnou. Na jedné fotografii jsou obnažené nosné rošty vyhnuté směrem nahoru a to mi napovídá, že zdroj tlakové vlny (výbuch) byl pod zavěšeným podhledem – spíše úplně dole při zemi.
Užití těchto nebo podobných systémů podhledů v halách je účelové právě pro podobné případy, jaký nastal. Utlumí tlak a dolů na lidi napadají většinou neškodné lehké podhledové čtverce místo masivního stropu a hlavně užitím těchto systémů zůstávají snadno přístupné instalace umístěné nad nimi.
Tak to jen pro zpestření – tohle je můj dojem z fotek.

GP

stepan | 23.03.2016

22. března, jak jinak... Poslanci odmítli dohodu s Tureckem, evropský chalifát je nutné trochu pozastavit, proto ty útoky.

Re: GP

Jnjjj | 23.03.2016

Hjiiu

Re: GP

dapa | 23.03.2016

ale premiér řekl,že usnesení poslanecké sněmovny ho nezajímá

Údiv

Jana | 23.03.2016

Tak jsem si dnes přečetla, že úklidová četa našla počítač atentátníka v okolí letiště a v něm div ne dopis na rozloučenou. No nevím jak Vám, ale mě už přijdou ty důkazy na místě činu dost podezřelé. Nejdříve pasy u dvojčat, v Paříži doklady, v Bruselu hned počítač. Tak se mi zdá, že nás někdo pěkně houpe.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek