Z německé fronty

31.05.2015 12:03

ТаuRus | 31.05.2015

Vladimir Putin musí být pozván na summit G-7, protože pro řešení mezinárodní krize a konfliktu na Ukrajině nelze vynechat jedinou šancí na dialog s Ruskem. Prohlásil o tom hlava Východního výboru německé ekonomiky Ekhard Kordes. Krom toho řešení spousty jiných problému mezinárodní politiky není možné bez účasti Moskvy.
Předseda Německo-Ruského Fóra Mattias Platcek také požaduje návrat Ruska do G-7. «Dezintegrační procesy na Blízkém a Středním Východě, v Íránu, Afghánistánu a Sýrii mohou být zastaveny pouze ve spolupráci s Ruskem», — podtrhl Platcek. Kromě toho boj s mezinárodním terorismem muže být úspěšný jen spolu s Ruskem, přidal politik.
http://russian.rt.com/article/94792

Ultimatum pro Merkelovou: přátelství s USA nebo odvolání vlády

Partneří Merkelové ve vládní koalicí připravují na summitu G-7 začátkem června v Bavorsku nepříjemné překvapení Baraku Obamovi. Paní kancléř se musí rozhodnout, komu dá přednost? vlastním nebo Američanům.
Social-demokratická strana Německá požaduje od kancléře, aby do 8. června odtajnila seznam objektů sledování americkými služebami. Podle předběžných údajů, je to kolem 400 tisíc telefonních čísel, mailových adres a accountů v sociálních sítích. S pomoci německých kolegů pracovníci NSA několik let sledovali evropské politiky, významné úředníky, podnikatelé, firmy a mezinárodní organizace. http://ria.ru/radio_brief/20150527/1066785383.html#ixzz3bhgMAakj

 

Diskusní téma: Z německé fronty

Heil od Herr Merkel

Petr2 | 01.06.2015

http://abload.de/img/herrmerkelvxr4b.png

Přidat nový příspěvek