WADA "podezírá" ještě 300 ruských sportovců z dopingu

16.12.2017 11:42
TauRus
 

Bonus pro ruské olympioniky. :)

WADA podezírá ještě 300 ruských sportovců v používání dopingu.
Sděluje o tom deník (?) «Inside The Games». Nejzajímavější na všem je , že všichni tito lidé jsou podezřelí jen kvůli tomu, že agentura nemůže překontrolovat jejích testy. Mimochodem, někteří sportovci z tohoto seznamu se připravují na Olympiádu-2018.
Jedná se o sportovce, jejíchž pozitivní testy byly jakoby vyměněné z negativní během období mezi dubnem 2012 a říjnem 2015.

Inside The Games dodává, že hlavní důkazy byly předloženy bývalým hlavou Moskevské antidopingové laboratoře Grigorim Rodčenkovem. Celkem v seznamu bylo okolo 10 tisíc jmen, ale experti WADA zredukovali seznam na 300 mezinárodně nejznámějších sportovců.
http://www.5-tv.ru/news/172148/

Už se musím smát. Sotva Putin na tiskovce vyjádřil pochybení o psychickém zdraví Rodčenkova a svém podezření, že ho zpracovávají agenti FBI psychotropními látkami, Rodčenkov předložil světu nový důkaz o své pomatenosti. Těch 10 tisíc jmen i podvodníkům z WADA se zdálo přemrštěné, a tak museli ten seznám zredukovat na „přijatelných“ 300.
Jsem zvědavý, kdy ruští „bílovlajkáři“ pochopí, že jedou někam, kde je chtějí před celým světem jen vyválet v bahně. Poněvadž speciálně pro ně, jsou připraveny hry bez pravidel. Jak tam chtějí masírovat svá ega…?

Diskusní téma: WADA "podezírá" ještě 300 ruských sportovců z dopingu

Wada

PepanX | 16.12.2017

Nic proti tomu, ale kdy začne WADNÁ pardon WADA také psát o dopingu u sportovců jiných států.

Amorální zrůdy celého západu se spojily.

Drak | 16.12.2017

Ať jde laskavě celá WADA kamsi. Je to stejná kategorie zločinců, jako zločinci z Haagu, kteří pod rouškou vyšetřování Jugoslávských tragedií zabíjí a zavírají srbské politiky a vojáky.
To, co západní zločinci předvádějí a v čem je podporujeme je odporné. Koukalová je blondýnka, což ji částečně omlouvá, ale ty odtatní amorální kreatury neomlouvá nic.

Re: Amorální zrůdy celého západu se spojily.

Janka | 18.12.2017

Nedávala bych to za vinu Koukalové z toho důvodu, že je blondýnka, protože znemožňování blondýnek je účelové...

Přidat nový příspěvek