Výzva v komentáři na stránkách „volím Jiřího Drahoše“

25.01.2018 19:26

 

Kamil Špalík
PROSÍM PŘEČTĚTE SI TO …není to provokace milí občané!

Současný svět se nám snaží vnutit, že nejsme zodpovědní za nic, ani za vlastní životy a máme se vždy někomu „odevzdat“. Ať se jedná o lékaře, politiky nebo církevní představitele atd. Hodně lidí volí tuto zkratku cesty do pekla. Již za několik dnů budeme svými hlasy rozhodovat o osudu naší země – ne na 5 let, tedy na dobu trvání prezidentského mandátu, ale možná na mnoho generací dopředu. Tyto volby nejsou rozhodováním mezi dvěma rozdílnými kandidáty, jak si někteří mylně představují, ale zejména mezi dvěma naprosto rozdílnými koncepcemi dalšího vývoje země zvané Česká republika.

Vy, co budete házet volební lístek Jiřímu Drahošovi, zvažte, jaké následky toto vaše rozhodnutí může mít pro vás osobně, pro vaše rodiny, děti, vnoučata, přátele a osud naší vlasti.

Uvědomte si, že Jiří Drahoš – ač se nyní v rámci kampaně snaží stylizovat jinak – představuje maximální vstřícnost vůči politice EU, která se vyznačuje aktivní podporou africké a islámské ilegální migrace do Evropy, direktivním nasouváním migrantů do všech zemí EU (včetně těch, které to dosud odmítají) a zákazy a odebíráním zbraní pro občany, kteří tak ztratí možnost této likvidačně-genocidní invazi se bránit. Pokud tvrdíte, že to není pravda a jako pštrosi strkáte hlavu do písku, nalezněte si třeba na internetu podpis prof. Jiřího Drahošem pod tzv. Výzvou vědců (http://www.vyzvavedcu.cz – čtvrtý řádek, třetí jméno).

Pokud tvrdíte, že žádné problémy s islámskou a africkou migrací naší zemi nikdy nehrozily a nehrozí, jste buď hloupí, nebo zaslepení propagandou. Najděte si na internetu nová pravidla pro imigraci do zemí EU zvané Dublin IV a najděte si, co znamená Evropská sociální charta. Obě tyto normy mají jedno společné – zbavit naši zemi posledních zbytků suverenity v otázkách národní bezpečnosti, migrace a řízení své sociální politiky. Až naše země bude nucena plnit pravidla Dublin IV, budou nám migranti direktivně přidělováni nově vzniklým úřadem přímo z Bruselu, a to podle nastaveného klíče. Sociální charta pak zajistí, aby jim musel český daňový poplatník platit stejné sociální dávky (vysoce převyšující většinu důchodů i platů českých občanů), jaké dnes dostávají v Německu, takže již nebudou mít důvod zde nezůstávat. S tuzemskými cenami a sociálními dávkami v úrovni Německa, bude Česká republika zemí zaslíbenou – ale ne pro nás, původní obyvatele.

A nyní se dostáváme k tobě, voliči JiříhoDrahoše:

Činím tě zodpovědným za to, co se stane po zvolení JiříhoDrahoše prezidentem ČR!

Až budou v Praze, Brně, Ostravě, Plzni a dalších městech vznikat no-go zóny, které jsou dnes ve všech hlavních a ve většině velkých měst Západní Evropy a v našich ulicích budou řádit gangy imigrantů – budeš za to spoluzodpovědný!

Až začne docházet k masovému znásilňování našich žen, dcer a matek, jak je známo třeba ze Švédska nebo z Německa – budeš za to spoluzodpovědný!

Až začnou teroristické útoky, najíždění aut do pokojných občanů, až se budou lidé bát chodit večer po ulicích svých měst – budeš za to spoluzodpovědný!

Až budou policisté, hasiči nebo lékařská první pomoc napadání při výkonu své nelehké služby, a nebudou se smět bránit, jak se to děje třeba ve Francii – budeš za to spoluzodpovědný!

Až začnou novým „spoluobčanům“ vadit tvoje zvyky, tvoje Vánoce a Velikonoce, a budou žádat odstranění křížů a zvonů z kostelů a sváteční výzdoby, protože je to uráží – budeš za to spoluzodpovědný!

Až pomalu, ale jistě se naše země přiblíží vašim velkým vzorům na Západě, a ty budeš umírat, nebo se podrobovat těm, kteří zde nepřišli, aby se pokojně usadili a svou prací přispívali k rozkvětu a budoucnosti naší země, nebudu tě litovat! Budeš mít přeci jen to, co jsi chtěl a pro co jsi hodil svůj hlas.

Nedočkáš se ani mé lítosti a soucitu, ani mé pomoci. Protože to je i tvůj hlas, který to vše způsobil. Takže pořádně zvaž, komu svůj hlas hodíš!
 

 

Diskusní téma: Výzva v komentáři na stránkách „volím Jiřího Drahoše“

Tolik snahy znemožnit Zemana"

zero | 26.01.2018

A všechno jim to zkazil "Ještě větší b...c než jsme doufali". (název českého filmu)

Zemna opět všechny obelhal

ing. František Nevařil | 26.01.2018

. „V případě svého znovuzvolení bych odmítl podepsat tzv. Dublin 4,“ tvrdí Zeman

V narážce na to, že přijetí Dublinu IV. v současné podobě, jak si to představuje levice v Evropském parlamentu by znamenalo zavedení trvalých přerozdělovacích kvót.

Vyděšená rodina Nováků u novácké TV nejdříve vyděšeně a pak nadšeně hekne – táto, to je ale chlap! Ten nás před těma muslimáka ochrání! On to nikdy nepodepíše. Ten by nám nikdy nelhal, vid? To musí být náš prezident, toho musíme zvolit!

Mám pro onu Novákovic rodinku a všechny ostatní, co si říkají totéž nebo něco podobného, jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Začnu netradičně tou dobrou -Miloš Zeman jim skutečně nelhal. Rozhodně by to nikdo nepodepsal. V tomhle mu věřím i já.

A nyní tu špatnou – přesto jim neříkal pravdu. Ne v tom nejpodstatnějším. Věc se má jednoduše tak, že pokud by ta momentální verze Dublinu IV v téhle šílené podobě prošla, pak Zeman nikoho a určitě ne tuhle republiku před civilizační katastrofou neochrání.

Jak je to možné? Jednoduše, pokud by Evropská rada a Evropský parlament tenhle katastrofický plán přijaly, pak podle Lisabonské smlouvy je povinností každého členského státu ho okamžitě, bez dalšího schvalování povinna implementovat do svého právního řádu. Bez výjimky a hned. Parlament, senát, vláda a tím pádem ani prezident už nic nepodepisují o ničem nehlasují. Nařízení okamžitě platí a má platnost tuzemského zákona. Finito la musica!

Nepodezírám Zemana, že tuhle triviální posloupnost evropských a českých zákonů nezná. Prostě jen opět vypustil svou typickou polopravdu, kterou neinformovaní voliči baští!

Štve vás Lisabonská smlouva , která umožňuje silové přehlasování , které by mohlo, já doufám že jen teoreticky, protlačit násilím ten zparchantělý momentální Dublin IV? Je to pro vás absolutní zlo? A mor by měl schvátit všechny, kteří ji prohlasovali nebo u nás protlačovali? A že ji zejména poslanci senátoři a vůbec všichni politici měli pořádně přečíst, domyslet všechna rizika a místo podpory odmítnout?

Dovolil bych si namítnout … ale dost! Nebudu vám odporovat. Věc je příliš vážná. Hodně vážná. Ano poslanci a senátoři měli těch nějakých tisíc stránek tenkrát před hlasováním opravdu přečíst. A politici také.

Jenže byli dokonce i takoví, kteří ji přečetli nebo alespoň četli. Dokonce veřejně. S cílem tlačit tak silou na její přijetí parlamentem a senátem.

Jedno takové silové veřejné protlačovací čtení se uskutečnilo v Olomouci. Dne 27. 4. 2009 . Trvalo šest hodin a 48 minut a celkem předčítalo z Lisabonu 150 lidí. A kdo že byl milí Novákovic mezi přečítajícími? Miloš Zeman osobně!!!!!
Zde: https://www.eutis.cz/a28.php
a zde: https://oldwww.upol.cz/nc/aktualita/clanek/nonstop-cteni-lisabonske-smlouvy-trvalo-temer-sedm-hodin/
je to černé na bílém! Není to náhodou stejný Miloš Zeman, co dnes tvrdí, že nepodepíše ten Dublin a ví, že jeho podpis vůbec nebude třeba? Jak nás / vás ochrání před těmi muslimáky?

Re: Zemna opět všechny obelhal

Moonkyt | 26.01.2018

A co pasívní rezistence? To my Češi přece umíme dobře. Napíši příklad: EU schválí Dublin IV - náš parlament, vláda i prezident odmítají - EU hrozí zrušením hlasovacích práv, nevyplácením dotací a sankcemi - ČR trvá na svém - EU realizuje výhrůžky - ČR přestává platit příspěvky do EU - Unie odvolává zahraniční firmy z území ČR - podnikatelé (hlavně němečtí) protestují - ČR v legislativní nouzi vypisuje referendum o setrvání v EU - občané rozhodují o ukončení členství - prezident mezitím, díky svým nadstardartním vztahům vyjednává v Rusku zrušení sankcí proti ČR a speciální ceny energií - ČR žádá o členství v BRICS a Šanghajské organizaci ......atd. Situace by samozřejmě měla celou řadu proměnných, myslím, že minimálně prvních 5 bodů by se odehrávalo tak jak píši. V konečném důsledku by sankce EU mohli vést, podobně jako v Rusku k obnovení soběstačnosti a oživení ekonomiky jako celku.

Re: Zemna opět všechny obelhal

Cico Ciciak | 27.01.2018

Tu ide o princíp, koncepciu a perspektívy, jak sa píše v článku, a preto aj napriek tomu, čo si napísal, je nutné voliť M. Zemana!

Ale ty si buď typický intelektuál - tupec, alebo iba mizerný platený špinavý agent!

Význam hlasování

Boleslav Čech | 26.01.2018

„Tyto volby nejsou rozhodováním mezi dvěma rozdílnými kandidáty, jak si někteří mylně představují, ale zejména mezi dvěma naprosto rozdílnými koncepcemi dalšího vývoje země zvané Česká republika.“
Tak to ani náhodou!
Jestli se někdy v posledních 20 letech o něčem opravdu rozhodovalo, tak to bylo hlasování o vstupu ČR do EU v roce 2003. Bohužel většina se dala svést a hlasovala pro - i mnozí váhající, kterým se vstup do EU příliš nezamlouval, hlasovali pro vstup, prý kvůli svým dětem (sic!). Seděl jsem tenkrát ve volební komisi a když jsem poslouchal, co říkali tito voliči, bylo mi z toho úzko. Já mám svědomí čisté, hlasoval jsem proti, ale to nebylo nic platné.
Prezident přece žádnou imigraci nemůže ani urychlit, ani jí zabránit. O tom rozhodují jiní. Jak by to udělal? Nevolíme žádného všemocného diktátora, jehož vůli poslušně všichni naplňují. Zatímco Drahoš bude mlčet, Zeman bude reptat. Tím reptáním to ale skončí, výsledek bude stejný.
Poslední dobou se říká o každých volbách, že právě ony jsou ty nejdůležitější. Já si myslím pravý opak, volbami lze ovlivnit čím dál tím méně věcí. Kdo vlastní, ten rozhoduje. Ne ten, kdo volí. ČR se postupně zavázala řadou mezinárodních smluv, které jsou nadřazené dokonce i Ústavě (nejde jen o smlouvy o přístupu k EU, ale různé smlouvy o ochraně investic atd.). Dobře vymyšlené, západní kapitál nás má v hrsti. Ne navěky, ale cesta ven z tohoto stavu se bez násilí neobejde. Bohužel.
Ta hysterie okolo voleb prezidenta je uměle vyvolaná. Jsou to hry. Lidé, místo aby se snažili porozumět problémům dnešní doby a zabývali se možnostmi řešení, se hádají, mají-li volit toho či onoho kandidáta, podobně jako se hádají fanoušci dvou fotbalových klubů před zápasem, někteří i sázejí na výsledek voleb. Tím je hysterie ještě přikrmována.
Web Leva-net mě docela zklamal, je zde spousta zajímavých článků, vždy se mi zdál být nad věcí, hledající pravdu. V posledních dnech však podlehl volební hysterii, pomohl ji vyostřit, nechal se vyprovokovat, rozum vystřídaly emoce a vášně, přebírají se články z Parlamentních listů, pochybné kvality. Kde je následování vzoru V. V. Putina, který je na těchto stránkách oceňován právě za svou schopnost zachovat chladnou hlavu, nenechat se vyprovokovat? Jak je vidět, jedna věc je teorie (materiálz KSB), druhá věc je praxe, žel v rozporu s teorií.
Lidi neblázněte! Je úplně jedno, kdo bude zvolen. Proto si toho Zemana klidně volte, to nikomu nevyčítám. Mnohem horší je způsob myšlení, který k této volbě vede.
Já osobně nebudu volit ani jednoho z kandidátů. Volba kteréhokoliv kandidáta by byla proti mému svědomí. Nebudu volit toho, kdo velebí likvidátora SSSR Gorbačova, kdo nekriticky podporuje izraelskou politiku, je pro zavedení Eura, atd. Ani jako tzv. menší zlo, je to ve skutečnosti jen zdánlivé menší zlo.

Re: Význam hlasování

ludo | 26.01.2018

V podstate do velkej miery súhlas.
Relatívnu podporu skôr pre Zemana tu na Leva-nete
by som vnímal zasa raz skôr iba ako voľbu menšieho zla,
menšieho rizika.

Aká je reálna alternatíva?
Vyškoliť postupne behom 10-15 rokov novú generáciu procesno-metodologicky gramotných občanov, politikov, ktorí vstúpia do akýchkoľvek strán, ći založia ďalšie, alebo presadia ono dnes ľahko a lacno eletronicky uskutočniteľné referendum. Jeho podmienkou je však priemerne dostatočná svetonázorová gramotnosť populácie. Inak možno i referendá celou paletou nástrojou pomerne efektívne manipulovať. Viď staré Grécko, Hélada..

Osveta je cesta dlhá a príjemná a veľmi pravdepodobne jediná reálna, skutočne efektívna. Reforma zhora je ilúzia.
Ein Politiker bekleidet ja nur das Amt.
Die Frage ist, wer den dessen(des Amtes) Inhaber sei?

Na prežitie tejto cesty vśak potrebujeme aspoň ako-tak stabilné prostredie. Globálna situácia a jej lokálne prejavy sú dnes naozaj na ostrí noža a asi vśetci vieme, čo tu hrozí..

Možno sa p.Drahoš postupne v následných rokoch v politike tak etabluje, rozhliadne, že ho bude možné v ďalších voľbách voliť. Možno bude prijateľným rizikom, ak občania nevyzdvihnú niekoho lepšieho (pokiaľ nedovolia, aby to za nich ďalej robili jelitá).

Na SK je situácia v mnohom nie nepodobná, i keď samozrejme aj trochu odlišná..
Zatiaľ sa musíme snažiť kontrolovať-riadiť manévrovací(informačný) priestor politikov, nachádzajúcich sa pod vplyvom aj rôznych sociopatických skupiniek. Či už úplne krátkozrakých, alebo trochu menej..

Re: Význam hlasování

ing. František Nevařil | 26.01.2018

Naprostý souhlas, snažím se jim to tady psát už celý týden. Místo toho vydali skoro dvacet nesmyslných a prolhaných článků a spláchli tím Pjakina a celou KSB (KOB) do WC.

Re: Smrť multikultifašizmu, sloboda národom EÚ! :)

ludo | 26.01.2018

Trochu mi to pripomína situáciu Trump vs. Hillary,
len v malom..

Trump nie je asi žiaden ideál,
no keby vyhrala Hillary ..a klany, ktoré reprezentuje..
za aktuálnej civilizácie..neviem, neviem, či by sme tu už dnes nemali scenár Planéty opíc..

Mám proste pochybnosti o zmysluplnosti politického hesla:
"Keď nie my, tak nikto!"

..i keď opakujem: s Trumpom tiež nie sme zrovna za vodou..

Fakt je ale, že s tých "osobností" a štruktúr, čo propagujú Drahoša, proste mrazí..
Keby som aj oboch aktérov nepoznal, sú hlavne fanúšikovské tábory pomerne jasným signálom, čo by mal v danej situácii triezvy občan nehazardér robiť.
T.j., paradoxne alkoholika voliť.

Jednoducho neverím, že by bol Drahoš tak "fikaný", že by vedel svojich protagonistov, mecenášov obohrať(ich silu pre podporu národa využiť).. a keď bude hrať čo i len z časti podstatou za nich, pôjde bezpochýb o začiatok konca nie len Českého národa, Moravákov a Slezákov.. Asimilácia by bola však podstatne rýchlešia a iného druhu ko u Lužických Srbov, OBodritov(ktorí nedostatočne bodrými boli) apod.

Porovnajte si Drahoša napr. s neslávnou rolou Joshku Fishera,
čo jeho rukami vykonané bolo, čo možno ani nechcel, čo to nie len pre Nemecko znamenalo, ale pre celú Európu a čo za odmenu dostal.. a to Joshku v tej dobe už nemožno považovať za newcommera..mladé ucho

Re: Re: Význam hlasování

Boleslav Čech | 26.01.2018

Dobře, ale nešlo by se vyjadřovat trochu decentněji? Pokud budete psát stylem "vy jste tady všichni blbci" (ne výslovně, ale takový dojem prostě děláte), pak se nedivte, že se diskutující proti Vám obrní, i když třeba v něčem máte pravdu.

V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

ing. František Nevařil | 25.01.2018

Opět jen samé konspirace a bláboly, žádné argumenty, jen se straší nějakým zaprodáním se Bruslu a podobné pitomosti.
Naopak díval jsem se na debatu a opět Zeman několikrát měnil názor. Po kolikáté už změnuil názor za poslední týden? Já už jsem napočítal 8 krát.
Neustále jen samé výmluvy, často také rovnou lhaní. Například dnes Zeman opět zalhal, že výrok o presumpci viny pronesl před více než 10 lety, Witowská Zemana optavila, že to pronesl také za Nečasovy vlády, což rozhodně nebylo před deseti lety.
Nadává občanů, do debilů a dementů a že takoví alkoholici nemohou volit v referendu a pak mění názor a prosazuje referenda.
Je proti uprchlíkům, ale sám schvaloval válku v Iráku. Prý Drahoš je nějaký elitář, protože byl v Římském klubu, přitom Zeman byl jeho zakladatelem. Na F1 tvrdil, že na Ukrajině je občanská válka, aby pak hned druhý den ve Walesu začal Zeman mluvit, že je to rusklá agrese a rusko tam vede hybridní válku.
Prostě Zemna je psycho, má lidi za blázny asi jako je on sám.
Doufám, že do Soboty jetě pár pomlouvačných článků zvládnete ať je to davcítka.

Re: V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

ТаuRus | 25.01.2018

Tohle už nezapřeš! :)
https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26991974_717893661737505_5493771104180645524_n.jpg?oh=f99fa6ec9d1cf8b27d893a32f53d9b52&oe=5B22B292

Re: V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

Hox | 25.01.2018

Tak moment, 17. byl podle tebe tenhle:
https://leva-net.webnode.cz/news/volba-drahose-je-hlas-pro-genocidu-ceskeho-naroda-varuje-sociolog-hampl-tusi-neco-honzejk/

František Nevařil dezinformuje o pořadovém čísle článku, ale ale.

Re: V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

Jura | 26.01.2018

cca 30 negativní koment proti Zemanovi a Leva-netu (za projevení svobody slova) .... co vás opravňuje k tomu, tu vyváženost požadovat po druhých a sám se jí nedržet?

Re: V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

ludo | 26.01.2018

Pozrite.. ako sme sa bavili, každý sa(jeho názory) v živote vyvíja nejakým smerom..
Naviac si isto ani Vy si detailne nepamätáte úplne vśetko, čo ste robili nie len že včera, ale uź duplom nie, čo ste presne robili pred dvoma týždňami..

Aby nám ale podstata zase neunikala, že..?

O Zemanovi si tu asi nikto triezvy ilúzie nerobí.
Zďaleka to nie je zrovna ľudský ideál..

Drahoš je však relatívna politická neznáma.. i keď pomaly o ňom pláva na povrh kadečo.. dobré i menej.

Najvážnejśie je však asi to, kto ho podporuje, aké kruhy reprezentuje, na aké skupiny je naviazaný, zaviazaný..nech by sľuboval čokoľvek.
Tieto skupiny osôb sa totiž medzičasom so svojimi zámermi už vôbec ani netaja. Násilné genocídno-eugenické miešanie a vzájomne ničenie-anihilácia jednotlivých kultúr a rás, namiesto ich skutočného (hoci nimi naoko deklarovaného) PRIRODZENÉHO vzájomného obohacovania sa. Hlavne aby sa zničila mozaika ich(národov) po tisícročia zachovaných a vytváraných skúseností predtým, ako by sa národmi sveta v nastávajúcej post-otrokárskej civilizácii využiť mohli. Systematické vytváranie konfliktného potenciálu všade, kam títo otrokári prišli. Rozdeľuj a panuj..

Drahoš nemá toľko medzinárodných a hlavne globálnych skúseností v tejto jedinečnej dobe. Obávam sa, že vlastne nevie dostatoćne dobre pre koho pracuje. Podobne, ako Klausovi, i Zemanovi a zopár ďalším to zrejme aspoň zčasti uź docvaklo a pokúšajú sa snáď niečo uhrať rovno s tými vyššie a neobťažovať sa s ich nezodpovednými poskokmi, ktorí sú navyše zatiaľ vzhľadom na svoje besné správanie nutne na odpis(aj z pozície vlastných šéfov-organizátorov tejto pyramídovej hry). Iba keď si uvedomíme realitu, môžeme reálne niečo vykonať. Inak žijeme v ilúzii a hráme skôr na náhodu, ktorej niet..

Pre normálneho človeka je proste fašizmus v akejkoľvek forme neprijateľný a je jedno, či vo forme multikulturalistickej, finacistickej, sionacistickej (čo je i proti záujmom občanov samotného Izraela a všetkých slušných judaistov), neoliberalistickej, davokratickej, marxistickej, alebo klasickej rasisticko-nacistickej, či nejakej akoženáboženskej.

Hlavne si ale nenechajte réžiou príliš rozoštvať národ.
Národ, ktorý dnes ešte potrebuje vodcu, nie je národ, ale stádo!

Re: V pořadí 17 prolhaný článek pomlouvající Drahoše.

Petr | 26.01.2018

Ty svoje bláboly piš na i-Děs a jiné lživé weby mainstreamu.

Přidat nový příspěvek