Volby - vše jde jak má jít. Přichází konec kavárny

29.10.2017 13:03

TauRus

 

Trochu života do toho umírání. Průzkumy jsou na nic. Jen plní zadání určitých klanových struktur. To samé analytici, kteří nás straší špatnými prognózami.

 

Kalousek: Přiznám se, že jsem očekával mnohem lepší výsledky nejen pro nás, ale i pro parlamentní demokracii a Evropskou unii. Teď není možné sestavit demokratickou, prozápadní vládu. Většina poslaneckých křesel je euroskeptická. To ve mně vzbuzuje obavy ne tolik jako v předsedovi strany, ale jako v občanovi, otci a dědečkovi.
https://www.novinky.cz/domaci/452663-kalousek-babis-prostrida-v-podpore-ctyri-strany.html

 

V.Klaus ml.: Jednotliví voliči jsou často pochopitelně hloupí. Ale jako celek se chovají racionálně. Volí nějaký směr, nějakou cestu. Někoho, kdo je někam povede.
V posledních volbách mezi sebou soupeřili dílem kapitulanti, kteří by to již nejraději zabalili a celou moc předali rovnou do Bruselu (TOP, ČSSD, STAN, KDU), dílem zelená parta akorát s papouškem na rameni a černou vlajkou s lebkama a hnátama. Z podobného ranku komunisté. Zbývá SPD s řadou principiálních a správných názorů, ale s podivností „přímé demokracie“ a předsedou mnohokrát v minulosti měnícím své členy, poslance i názory.
A tak zbyl ten Babiš. Jasně pro živnostníky a řadu aktivních lidí je to pohroma. Používá i neparlamentní metody a jistě se nebojí odhodit rukavičky.

Ale v jádru slíbil lidem: „Hej, budete se mít stejně jako poslední čtyři roky. To jde ne? Nebudou žádné změny. Nechci zvyšovat daně jak někteří nalevo. Nejsem proti EU ani zas úplně nějak pro ni. Nebudou žádné změny. Vždyť jsme bohatá země. Tušíte sice, že to nebude nafurt, ale proč si to ještě chvíli neužít. … Nevíme moc, co s námi bude. Tak proč nepočkat. … Já to budu řídit a chci to řídit.“
https://www.novinky.cz/komentare/452659-komentar-proc-vyhral-babis-vaclav-klaus-ml.html

 

Německý list Die Welt je přesvědčen, že se Česko volbami přiblížilo zemím jako je Polsko nebo Maďarsko.

„Ve střední Evropě tak vzniká blok ‚neliberálních demokracií’. Hrozí, že se východoevropská výjimka stane východoevropským pravidlem.“

 

Německý deník Allgemeine Zeitung se ve svém analytickém materiálu k volbách v Česku věnuje Andreji Babišovi v kontextu Evropské unie. Pod názvem Babiš chce v EU boj proti imigraci píše, že vítězství Babiše ve volbách naznačuje změnu kursu směrem k tvrdšímu postoji. Andrej Babiš se bude snažit získat u ostatních států unie podporu pro svůj antimigrační kurs.
https://www.novinky.cz/domaci/452656-on-line-druhy-den-povolebnich-vyjednavani-babis-miri-za-zemanem.html

 

A ten, kdo včera poslouchal Fedora Gála, si musel všimnout zajímavé věci, kterou řekl. ČR se vzdala kurzu na liberální euroatlantickou demokracií a plnou integrací do EU. Teď bude 4 roky ve vzduchoprázdnu se státy V4, až USA úplně ztratí svůj vliv v Evropě a potom bude vtažená do sféry vlivu silnějšího. Buď to budou Rusové nebo Číňané.
https://www.youtube.com/watch?v=iTh9i8wae2Q

 

Gál není daleko od pravdy. a jeho „obavy“ jsou na místě. Občané rozhodli, že integrace s EU by znamenala ztrátu svébytnosti. Bude se čekat, kdo ČR nabídne lepší podmínky. Zhruba, za 4 roky by mělo jasné, s kým a proč integrovat. Já už mám jasno teď, ale pro většinu občanů to odhadují tak na 4 roky. Až se změní informační pole, které opouští podpindosnici. Až přijdou na přetřes skandály o největších demokratech USA, které zákonitě vyjdou v nejbližší době najevo.
Včera jsem přes 2 hodiny poslouchal Putinův projev na Valdaji a jeho odpovědí na otázky novinářů.
Závěr: Putin nabídl Západu červenou tabletu z Matrixu. Buď konečně procitnete nebo si s vámi nebudeme brát servítky. Trpělivě, několik hodin vysvětloval, v čem Západ klame a podvádí a v čem je jeho negativní vliv na celou planetu. Zároveň oznámil, že na každý podraz Západu přijde okamžitá a zrcadlová odpověď.

Stojí za to podívat se jak na to vystoupení, zde:
https://yandex.ru/video/search?text=%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%20%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D0%B9%202017&reqid=1508750489188031-1582962533601782393240705-vla1-1936-V

tak i na odpovědí na otázky, zde:
https://yandex.ru/video/search?filmId=6325810889637859377&text=%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%20%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D0%B9%202017&reqid=1508750489188031-1582962533601782393240705-vla1-193

Takže, všechno jde, jak má jít. V těchto volbách výrazně posilnil Zeman a oslabili podpindosníci, a to je úspěch. 4 roky máme na to, aby se země vzpamatovala a zbavila se vlivu neokonů a jejích podpindosniků. Rusko, po zvolení Putina, čeká ekonomický a technologický skok, což výrazně ovlivní názory občanů u nás a změnu jejích priorit. Protože nic víc nepůsobí na myšlení lidí, než konkrétní vzor, který mají před očima a deziluze o vzoru, který měli před tím. Jestli Rusko bude víc naplňovat tužby lidí po spravedlnosti a důstojnému životu, tak se přikloní k němu (jestli to bude Čína nebo EU, tak k Číně nebo EU, ale o tom silně pochybuji).
Nemá cenu dnes kalkulovat kdo s kým ve vládě a co z toho bude. Babiš zde nevyhrál pro to, aby se přes něj k moci dostali podpindosníci. Jestli se i na nějaký čas dostanou do vlády, tak jenom pro ještě větší diskreditaci. O to se globální hráči postarají. Ten pláč „kavárny“ je zcela upřímný. Přichází její konec.

 

Diskusní téma: Volby - vše jde jak má jít. Přichází konec kavárny

kavárna

miroslava kleckerová | 20.11.2017

Ukažte,mi jednoho,ukřivděného KAVÁRNÍKA-neb(VIP) !! To je jako,po revoluci v 89.STB-jejich,napomáhači,členové-KSČ.Já musel kvůli(práci,bytu,dětem....samé kecy.Pokud se Česko,nezbaví,tohoto,povlu ! Je s ním AMEN ! NEJSPÍŠE SI TO ZASLOUŽÍME !!!

další podraz s imigranty

M.C. | 01.11.2017

EU na nás vymyslela další habaďůru s povinným přerozdělováním imigrantů.
Kristova noho, kam jsme to vlezli???

https://aeronet.cz/news/nejvyssi-poplach-evropsky-parlament-dostal-na-stul-reformu-dublinskeho-protokolu-a-ceska-media-mlci-novy-dublin-ukotvuje-povinne-prerozdelovani-krimigrantu-o-zakonu-se-bude-hlasovat-tento-mesic/

Dúfať a nezúfať bratia.

Spriaznený | 31.10.2017

Bratia Česi, fandím vám, nech/byť to dopadlo jak to dopadlo. Síce nerozumiem celkom tomu, čím vás ten Babiš tak presvedčil, že mu odpustíte aj to že nie je Čech. Pravdepodobne tým, že dokáže byť tak úspešným vo svojich záujmoch, a to evokuje nádej, že bude rovnako úspešný aj v hájení záujmov českej republiky a českého národa. A v tom vám aj jemu fandím. Inak si ale o ňom myslím, vlastne to nemôžem napísať, ... že všetky tie jeho legálne a úspešné ťahy, to chytráctvo, by sa dalo pomenovať aj hanlivejšie ako vychytralosť, vychcanosť, ... a možno všeličo naozaj aj za hranicou zákona. No a Fedor Gál. Ďakujeme na Slovensku kresťanskému aj židovskému aj moslimskému bohu, že zo Slovenska odišiel ku vám, bolo to tu sním pre veľmi veľmi veľmi mnohých na nevydržanie. To nám prosím odpustite. Kvôli tomu ale neodišiel (hrošia koža), odišiel za vidinou, ako neuraziť, bohatšej možnosti úspešnej sebarealizácie.

Volby v ČR

Výbor 300 | 31.10.2017

Dopadly jak dopadly.My zednáři jsme vrazili klín mezi Okamuru a ANO těmi našimi Lebky a kosti-piráty.Když už totálně selhala naše T0Pka a ODS s tím hlupákem,co se naparuje před kamerou jako Musolini před publikem,však víte.Lebky a kosti budou hnát islámské hordy na Prahu cobydub.

ČSNS

Přemek | 30.10.2017

Poctivá ČSNS s AliancíNS dostala nějakých 1500 hlasů. Byl jsem prvním kdo to uvítal jako úspěšnou pozvánku k budování politického subjektu nad tím, co představují hlasy "nevhozené nikomu jinému, ale právě a navzdory všemu ČSNS". S komunismem nelze příliš sbírat kladné body u populace, která si jej spojuje s tanky VS v ČSSR, s monstrprocesy a s normalizační dekou. Národní socialismus ale má tradici v duchu Klofáčova hesla "K lidu níže, s lidem výše", což je přesně tím, co vyžaduje celospolečenská reforma. Proto nelze naděje spojovat s KSČM, která se jako trus košile drží marxismu a elitářských korýtek. My jediní jsme jasně sdělovali a sdělujeme nadále, že naše země je v područí EU a NATO zdrojově neudržitelná a nestabilní, tedy "bude s námi amen", pokud zůstaneme tam, kde jsme. Pojďme se spojit vytvořit národně sociální institut a v něm akademii a sněmoviště. Svatoplukovy pruty platí i zde a je zřejmé, že to se spravedlností a mravností prostřednictvím řádu lidské důstojnosti myslíme více než vážně. Uvítáme podporu z pozic žreců s vědomím a svědomím (krásná čeština) KSB a DVTŘ a my se podělíme o mnohé z odborných znalostí a schopností systémových reforem. Jsme proto členy Aliance pro transformaci ČR, která disponuje kvalitními tvůrčími lidmi s kritickým a současně analytickým a tvůrčím lidským myšlením a psychikou. Psychopaté mezi nás nesmí stejně jako spasitelé všeho druhu. Stále se učíme a jsme rádi, že nejsme sami. Vzhledem k vysoce pravděpodobným předčasným volbám v horizontu do dvou let, kdy se penězotok dotací z EU zásadně zredukuje, pokud zcela neustane, nabízíme integrační proces tak, aby i ti z Vás, kteří vidíte komunismus jako životní cíl, jste mohli působit v tomto směru jako nositelé kolektivních projektů a v případě řídících schopností pozice řízení v reformované státní správě. Je čas od teorie přejít k praktickým aplikacím a dobrých průvodců není nikdy dost. Kontakty: Petr Ježek, pjezek164@gmail.com, 602286171

Re: ČSNS

Jura | 31.10.2017

Alianci pro transformaci ČR sleduji ...
Michala Klusáčka jsem jednou potkal a docela mě zaujal.

Tak uvídíme, kam se to posune.

Re: ČSNS

Jakub ze Štětí | 31.10.2017

Dobrý den,

váš příspěvek mě velmi zaujal. Pořádám besedu 15.11.2017 mezi zástupci SPD, Svobodní, KSČM, ČSSD. Snažím se právě ukázat možnost spolupráce nad tím, co máme všichni společného. Prvně je třeba naučit lidi rozlišovat mezi divadlem pro média a pak poznat reálně naše poslance a vidět je v akci, že je možné se domluvit. Tím zvýšit politickou gramotnost o řídících procesech pro obyčejné lidi.

O Alianci národních sil jsem předtím neslyšel, ale jak jste to zde zmínil, podíval jsem se na stránky a byl jsem mile překvapen. Má to hlavu a patu. V případě Vašeho zájmu, měl by někdo z Vaší organizace možnost udělat besedu, případně přednášku v Ústeckém kraji ve Štětí? Organizačně bych to pomohl zajistit. Kulturní odbor města je mi příznivě nakloněn a celkem se dá sehnat až 50 lidí na podobnou akci za velmi slušný peníz na pronájem prostor(cca 200Kč za 2hod., ale dobrovolné vstupné to vždy pokrylo). Věřím, že by byla možnost, aby si Váš zástupce mohl promluvit v klidné atmosféře s lidmi a případně poslanci za hnutí SPD a započal se připravovat onen myšlenkový trust jak o něm mluvíte. Myslím, že by z Vaší strany mohlo zaznít mnoho zajímavých podnětů.

Případně detaily ohledně domluvy můžeme domluvit soukromě.

Děkuji za odpověď

S pozdravem

Jakub

mob: 775 386 684

Myslím, že některým "kavárníkům" trochu křivdíme

BDB | 30.10.2017

Ne všichni z nich jsou fanatickými trockisty s nevratně zvrácenou, odlidštěnou morálkou. Značnou část z nich jen život zavál tam kde teď jsou, jsou osamoceni a nešťastní. Mají kolem sebe jen lidi ze stejného prostředí, které nazývají přáteli, ale přítele nemají. -Toho, komu mohou povědět něco ze svého srdce, co je lidské, co odporuje jednotným klanovým dogmatům. Dopřát si Pravdy. Dobře si vědomi vycvičených agresivních reakcí prostředí, kterého jsou součástí a také propracovaného systému donašečství pasoucímu po každém sebemenším projevu nekonformity ve svých hovorech nikdy nedojdou uvolnění a pocitu blízkosti, stále jsou svá slova a postoje nuceni pasovat do předepsaných rámců.
Do své role se také nedostali zdaleka jen vlastní vinou - vyrůstali v nějakých rodinách, obklopeni nějakým informačním prostředím, umístěni do nějakých škol podmiňujících nějaké zaměstnání atd. To vše s akcentem na postupné a nepřetržité obrušování morálky a pocitu sounáležitosti s ostatními lidmi.
Řešením není sehnat je do šiku a bojovat s nimi - to by se, věřím, někomu moc líbilo. Musíme, pokud chceme uspět, postupně, jednoho po druhém (a vždy mezi čtyřma očima) přesvědčit o tom, že existuje i jiný svět, lidský. Ten, který už neznají. Ale vím, že většina z nich ho v podvědomí má, bytostně po něm touží. Potřebují jen pochopit, že to není sen, že člověk není mluvící zvíře.
Potřebujeme je na své straně, ne proti sobě.

Re: Myslím, že některým "kavárníkům" trochu křivdíme

M.C. | 30.10.2017

To je dost možné že většina z nich je spíše zmatených, koneckonců je obecně známo že osobnost člověka je formována výchovou a prostředím.
Souhlasím i s názorem, že většina by se dala po dobrém přesvědčit, pokud by pochopili, že ti na druhé straně nejedí malé děti za syrova. Proto se taky Putin a spol. vyhýbají jakýmkoliv siláckým řečem a vyhrožování. Aby se s nimi druhá strana nebála komunikovat a nezatvrdila se proti nim.
Dobře je to vidět v Sýrii. Ničeni jsou jen ti, kteří si ani po opakovaných výzvách a nabídkách nedali říct.

Vypomůžu si citátem, který už jsem sem lepil:

Alexej Stoljarov se ptá na metodologii, podle které by bylo možné identifikovat nepřítele a najít přítele. ...

-Chtěl bych říci Alexeji, že tento náhled na věc je třeba již překonat. Musíme se společně dívat na život tak, že nemáme nepřátele. Jsou okolo nás pouze lidé omámení, kteří něco nechápou, a právě z těchto pozic musíme vycházet nejen při styku mezi sebou, ale se všemi lidmi v našem okolí. A chápat, že to často není jejich vina ale neštěstí, že se ocitli v takové situaci z hlediska vnímáni a chápání světa. Bylo jim to uměle a záměrně vnuceno. Je třeba jim pomáhat dostat se z toho zajetí.

(Otázky a Odpovědi V.A. Jefimova ze dne 18.4.2016, 25:30)

Re: Re: Myslím, že některým "kavárníkům" trochu křivdíme

Přemek | 30.10.2017

Vycházeje z předpokladu, že nejsem nejchytřejší ani nejmravnější a nezkušenější, musím se ostře vymezit proti názoru, že "nejsou nepřáteleé, pouze omámení". Míra psychopatie na mnoha řídících pozicích je symptomatická a tito lidé netrpí nedostatkem intelektu, proto by bylo naivní myslet si, že je z pozice "neomámených" přesvědčíme, že jsou jen "omámeni" a stačí přejít na paradigma KSB a na diktát mravnosti ve svědomí, aby se psychopatie zbavili. Tito jedinci jsou velmi nebezpeční, aniž by to dávali jakkoli najevo. Umí se přetvařovat a dělat dojem empatických šéfů a osobních přátel, přitom si pouze neúčastně pohrávají svou manipulací s naivní obětí. Mimo tuto skupinu je ale možnost účinné "převýchovy" "omámených" s podstatnými reziduy lidské psychiky více než možná a žádoucí. Někdy je dobré používat multidisciplinární znalosti oficiálních vědních oborů jako nástroj k pochopení, nakolik jsou "oni" převychovatelní.

Re: Re: Re: Myslím, že některým "kavárníkům" trochu křivdíme

M.C. | 31.10.2017

No vždyť jo, ty, co jim zbyl kus lidské slušnosti a akorát se dali zblbnout, což je většina zkusit uvést do obrazu, ukázat jim věci v širších souvislostech než jim byly prezentovány doposud.
Hajzly a darebáky, kteří to dělají úmyslně a baví je škodit, izolovat nebo zlikvidovat. Což se lehčeji řekne než udělá.
U komunistů ten systém vnitřní očisty moc nefungoval, protože byl šitý horkou jehlou a nedomyšlený, navíc ho aplikovaly nedostatečně znalé osoby.
Tomuto se KSB (snad) dovede bránit.

Volby-vše jde jak má jít...

Rony | 30.10.2017

V. V. Pjakin to říká trochu jinak "Všechno se děje tím nejlepším způsobem, přiměřeně k reálné morálce a etice všech účastníků procesu". Kdo sleduje pravidelně jeho videa, ten překvapen z dosavadního vývoje není ani náhodou. Nejlepší je jeho hláška o Putinovi, že umí hrát i se špatnými kartami, vtip je v tom že nyní má ty karty dobré . No a pro kavárnu ještě něco nakonec. Víte že v Rusku chodí do důchodu jako dřív u nás, muži v 60 a ženy v 55. Ach jak na tom musí být Rusko špatně když si tohle může dovolit a o tom jaké tam mají ceny potravin oproti nám se už radši nebudu ani rozšiřovat. Někdo možná řekne s pěnou u huby- propaganda, já říkám, pouhá pravda. A o tom to je.

Re: Volby-vše jde jak má jít...

Přemek | 30.10.2017

Však se o to, nehledě na námahu, snažíme také.

Re: Volby-vše jde jak má jít...

ADM | 30.10.2017

A jaká je střední délka života v RF a jaká v ČR?

Re: Re: Volby-vše jde jak má jít...

Přemek | 30.10.2017

Statistikám příliš nevěřím, neb si je nefalšuji. Ovšem střední délka života je oproti kvalitě života dosti špatný statistický údaj. Dožít se posledních pět či desetlet v upoutání na lůžku v bolestech nebo fyziologických problémech znamená jediné - dožít se déle a snížit si kvalitu života. Takže vzhledem k medicíně, která až příliš často léčí a léčí, ale nevyléčí, protože by přišla o kšefty, se prodlužuje délka života, ovšem bez jakýchkoli kvalitativních parametrů. Komfort života nemá s kvalitou života nic společného, protože právě komfort je často přímou příčinou degradace lidského organismu. Naším cíle je šířit vědomosti o vhodně prevenci před snižováním úrovně fyzického a duševního zdraví a tím i kvality života. Lidská biochemie vyžaduje komplexní přístup k živinám na základě jejich biochemické a biofyzikální vyváženosti a buněčným metabolickým procesům, jež potřebují např jen ke správnému vstřebávání a ukládání vápníku přítomnost vitamínu D3 a stopovou měď. Jinak bují kalcifikace tepen, prostaty a kdečeho dalšího a vápník pak chybí tam, kam patří - v kostech především. Chrupavčité tkáně a vazivová pojiva vyžadují kolagen a ten zace vitamín C, ovšem v množství výrazně větším než malém, tedy nikoli DDD. A tak bych mohl pokračovat.

Fedorova družina

Momo | 29.10.2017

Už dlhšiu dobu na rádiu Devín v sobotu plače Slovenská kaviarnička . Od Gálovho bračeka až po Janka Budaja . Sú dezorientovaný a vyplašený . Na odpis .

Fedor Gál

M.C. | 29.10.2017

Je-li z perspektivy dalšího vývoje nešťastný takový bastard jako je Fedor Gál, začínám opatrně doufat v dobrý konec.
To je samozřejmě blbost.. že to dobře dopadne jsem přesvědčen už několik let ... od jara 2012.

Re: Fedor Gál

Přemek | 30.10.2017

Fedor je zcela nepodstatný S-ociolog, podstatní jsou ti, na jejichž popud jedni soudí, druzí stíhají, třetí mediálně dehonestují a čtvrtí nedovolí změnu k lepšímu. Psychopatie nemá pouze kriminální rozměr...

Re: Re: Fedor Gál

M.C. | 31.10.2017

To jo, Gál je pouhý podpindosník co si nevidí do huby a proto nezaobaleně vykřikuje na veřejnosti co se jinak vykládá za zavřenými dveřmi. Ale právě proto je jeho fňukání signifikantní.
Něco jako býval Václav Havel neblahé paměti.
Ten se zcela spolehlivě v jakémkoliv konfliktu postavil na stranu těch, kteří více kradli, více lhali, více vraždili a ničili.
A tak když někoho Havel oslavoval nebo podporoval, mohl si být člověk jist, že to je ta horší strana.
V nepřehledných konfliktech, ve kterých bylo podle zpráv z médií těžké se vyznat to byla docela dobrá nápověda, kterým směrem hledat.

Teraz by bolo vhodné

A.D. | 29.10.2017

pristúpiť aj na likvidáciu Bratislavskej "kaviarne",ktorá je plná zrúdičiek a šakalov,ktorí našli "pochopenie" pre vyvražďovanie Juhoslávie,Iraku,Afganistanu,Líbye aj Sýrie kvôli rope a vytváraní nestability vo svete,ktorá mala za následok 80 miliónov utečencov.A následne túto vlnu USA z radosťou poslali ako "darček" Európe.

"kaviareň"

A.D. | 29.10.2017

dostala iba to,čo si zaslúžila.Demokracia je v preklade vláda ľudu-jeho názor majú senátari a poslanci rešpektovať.Lenže "kaviareň"-klub vyžierok a "elitárov" toto nerešpektoval a nútil občanom "múdra",ktoré nalinajkovali iní "elitári" v Bruseli.To je na zvracanie,aj starý páprda Bildeberg-Šláfenberg to radšej zabalil,pretože opakovať bludy a klamstvá pred občanmi,na čom ho opakovane prichytili už robilo TOP-zradcom len úbytok voličov.Stredná Európa prejavuje vôľu prežiť,čo Bruselu robí vrásky.Utópia o vytvorení Európskeho Islamského kalifátu,ktorý bol naplánovaný stroročia sa nesplní,nakoľko odporuje ľudským zákonom a je dokonca pritľudská a protihumánna.Cieľom Bruselu,USA a "elít západu" je totiž vytvoriť polozviera-poločloveka miešaním rás,degenerovať ľudstvo na šedú hmotu bez rozumu a historických udalostí,zničiť morálku,dejiny,kultúru,inteligenciu len pre svoju túžbu po absolútnej moci a hrať sa na bohov.Svinstvo,aké v dejinách nemá obdobu.

Přidat nový příspěvek